Phongsak Changthong blir Veckans Medarbetare - Uniflex
Registrera CV

Veckans Medarbetare!

På Uniflex har vi över 3000 duktiga medarbetare på ett 40-tal olika orter, från Umeå i norr till Malmö i söder. Veckans medarbetare är en person som agerar i enlighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

Veckans medarbetare heter Phongsak Changthong och jobbar som produktionsmedarbetare hos vår kund Flügger Färg i Bollebygd.

Motivering till utmärkelsen:

Phongsak har en arbetsmoral som vi på Uniflex värderar högt. Han är lätt att sammabeta med och ställer alltid upp för sina kollegor.  Han är en lojal medarbetare som vågar anta sig nya utmaningar och lär sig snabbt. Med sina snart 2,5 år på Uniflex har han varit hos samma kund där han är väldigt omtyckt. Han visar en vilja och utveckling vilket är kul att se. Han uppskattas av kollegor och arbetsledare och vi på Uniflex anser att Phongsak lever upp till alla våra värderingar – Engagemang, Affärsfokus, Glädje och Ansvarstagande.  

Vi är glada att ha Phongsak i vår Uniflexfamilj!

Grattis till utmärkelsen som Veckans Medarbetare! Hur känns det att få denna utmärkelse? 

  • Det känns underbart! Det här är det första diplom som jag har fått sen jag började arbeta.

Vad fick dig att söka jobb på Uniflex?

  • Första gången jag kontaktade Uniflex var för att min svåger jobbade på Uniflex. Jag hade precis kommit tillbaka till Sverige efter en semester och hade inget fast jobb och det var ganska tufft. Jag fick hoppa in och jobba direkt, det vill jag tacka Uniflex för.

Hur ser en arbetsdag ut för dig?

  • I dagsläget så jobbar jag på Flügger Färg och deras spackelavdelning. Våra uppgifter är hantera både blandningsmaskin och tappmaskin.

Vad är det bästa med att jobba på Uniflex?

  • Jag är väldig glad och tacksam att få jobba hos er och jag trivs otroligt bra hos den kund jag är hos nu (Flugger Färg). Jag är nöjd med mitt uppdrag och min anställning på Uniflex.

Grattis till utmärkelsen och TACK för att du gör ett bra jobb!