Veckans Medarbetare! - Uniflex
Registrera CV

Veckans Medarbetare!

På Uniflex har vi över 3000 duktiga medarbetare på ett 40-tal olika orter, från Umeå i norr till Malmö i söder. Veckans medarbetare är en person som agerar i enlighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

Veckans medarbetare heter Vilde och jobbar som ambulerande tjänsteman inom reception, växeltelefoni, och kontor i Stockholm.

Motivering till utmärkelsen:

Vilde utför alltid sitt arbete med stort engagemang och driv. Arbetet som ambulerande tjänsteman ställer höga krav på flexibilitet, initiativtagande och lyhördhet – Kvalitéer som Vilde uppvisat att hon har. Vilde har också en stark arbetsglädje!

Både vi på Uniflex och våra kunder uppskattar dig och din positiva attityd. Tack Vilde för ett jättebra jobb!

Grattis till utmärkelsen som Veckans Medarbetare! Hur känns det att få denna utmärkelse? 

  • Det är kul att bli uppskattad. Känns bra att få utmärkelsen och få höra att man har gjort ett bra jobb.

Vad fick dig att söka jobb på Uniflex?

  •  Jag sökte jobb på Uniflex hösten efter att jag tog studenten och jag ville jobba lite innan fortsatta studier. Anställningen hos Uniflex har varit lärorikt och det är en superbra bransch att komma in i. Jag hade inte jobbat som receptionist innan och det har varit otroligt lärorikt som ambulerande arbetstagare att testa på olika arbetsplatser.

Hur ser en arbetsdag ut för dig?

  • Det varierar mycket. Ofta så är det mycket fokus på kundbemötande, ta emot besökarna som kommer till kontoret och se till att de får hjälp. Man blir lite av en problemlösare också för intern personal på kontoren.

Vad är det bästa med att jobba på Uniflex?

  • Det bästa är att man har en möjlighet att vara flexibel,  få hjälpa folk med saker, reda upp situationer och få bemöta och prata med människor.

Grattis till utmärkelsen Vilde och TACK för att du gör ett bra jobb!