Veckans Medarbetare - Uniflex
Registrera CV

Veckans Medarbetare

På Uniflex har vi över 3000 duktiga medarbetare på ett 40-tal olika orter, från Umeå i norr till Malmö i söder. Veckans medarbetare är en person som agerar i enlighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

Veckans medarbetare heter Alexandra och jobbar på Stålöv i Vetlanda som svetsare.

Motivering till utmärkelsen:

Alexandra har varit anställd hos oss på Uniflex i några år och kört truck. Hon har varit på olika arbetsplatser men alltid som truckförare. Efter sin mammaledighet kom hon tillbaka och fick frågan av en kund som hade behov av en svetsare om hon ville komma dit och provsvetsa. Alexandra hoppade på utmaningen och gjorde det med bravur. Vår kund var väldigt nöjda och utbildar henne nu på plats. Vi tycker att Alexandra är en modig och cool tjej som visar att man ska tro på sig själv och våga pröva nya vägar i arbetslivet. Hon är positiv och glad, har ordning och reda och är en verklig ambassadör för oss.

Vi är stolta över att ha henne i vårt gäng!

Grattis till utmärkelsen som Veckans Medarbetare! Hur känns det att få denna utmärkelse? 

  • Det känns kul!

Vad fick dig att söka jobb på Uniflex?

  • Jag visste inte riktigt vad jag ville göra. Min moster hade testat bemanning och fått ett bra jobb genom det. Så jag testade att söka!

Hur ser en arbetsdag ut?

  • Det är väldigt varierande. När jag kommer går jag igenom dagen och vad jag ska göra. Sen förbereder jag material och liknande. Sen svetsar jag så mycket det bara går!

Vad är det bästa med att jobba på Uniflex?

  • Man får många möjligheter att testa olika jobb. Jag tycker att det har känts väldigt bekvämt och bra
    med kontaktpersonerna jag har haft på kontoret. Jag har alltid kunnat prata med dem om saker.

Grattis till utmärkelsen Alexandra och TACK för att du gör ett bra jobb!