Christin & Linda blir Veckans Medarbetare - Uniflex
Registrera CV

Veckans Medarbetare!

På Uniflex har vi över 3000 duktiga medarbetare på ett 40-tal olika orter, från Umeå i norr till Malmö i söder. Veckans medarbetare är en person som agerar i enlighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

Veckans medarbetare heter Christin Andersson och Linda Sandberg. Christin och Linda arbetar som lagermedarbetare och är på uppdrag hos det trevliga företaget Skandia Elevator som är Europas ledande tillverkare av transportsystem för spannmålsindustrin. De plockar, paketerar och färdigställer orders för leverans ut i världen.

Motivering till utmärkelsen:

Christin och Linda har under många år varit arbetskamrater och de har båda jobbat hela sitt arbetsliv inom hotellbranschen. När deras arbete där i pandemins spår försvann, har de varit modiga och vågat testa något helt nytt. Det visade sig att arbete på lager passade dem utmärkt! De har med stort engagemang och glädje lärt sig nya arbetsuppgifter snabbt och gör ett fantastiskt fint arbete hos vår kund. Vi är så glada för att ni arbetar hos oss!

Grattis till utmärkelsen som Veckans Medarbetare! Hur känns det att få denna utmärkelse? 

  • Det är jätteroligt att få denna utmärkelse, vi känner oss verkligen hedrade.

Vad fick er att söka jobb på Uniflex? 

  • Vi har velat arbeta inom industrin i flera år och tyckte det var ett bra sätt att få prova på det genom Uniflex.

Hur ser en arbetsdag ut?

  • Vi startar dagen med morgonmöte med tillhörande uppmjukande stretch-program! Sedan kan dagen bli varierande beroende på vad vi packar, allt från stora maskiner till små paket och vi kör också truck. Det är ett självständigt arbete men ändå en sådan fin gemenskap här.

Vad är det bästa med att jobba på Uniflex?

  • Vi får arbeta under bra avtal och Uniflex ansvariga bryr sig verkligen och vill se till att allt är bra och att vi trivs på jobbet.

Grattis till utmärkelsen och TACK för att ni gör ett bra jobb!