Andrii Kyluk blir Veckans Medarbetare - Uniflex
Registrera CV

Veckans medarbetare

På Uniflex har vi över 3000 duktiga medarbetare på ett 40-tal olika orter, från Umeå i norr till Malmö i söder. Veckans medarbetare är en person som agerar i enlighet med våra värderingar Passion och Execution. 

Veckans Medarbetare heter Andrii Kyluk och arbetar som svetsare i Sundsvall.

Motiveringen till utmärkelsen lyder:
Positiv, ödmjuk, lyhörd, driven och otroligt kompetent är några av många ord som beskriver Andrii som person och Medarbetare. Andrii besitter många fina kunskaper och en av dem är svetsning. Och svetsar det gör han magnifikt med ett öga för detaljer. Tack Andrii för ditt fantastiska arbete, du är en mycket uppskattad kollega såväl hos vår kund som hos Uniflex!

Grattis till utmärkelsen som Veckans Medarbetare! Hur känns det att få denna utmärkelse?
Jag är mycket glad, tacksam och hedrad över att ha fått denna utmärkelse.

Vad fick dig att söka jobb på Uniflex?
Jag hittade er via arbetsförmedlingen där ni hade lagt ut en annons och jag skickade ett email till er. Kom in på intervju och började jobba kort därefter.

Hur ser en arbetsdag ut för dig? 
Jag börjar kl 06 och slutar 15.00 vilket är väldigt bra för min del. Jag jobbar som svetsare där jag arbetar med små och stora detaljer, metoderna jag svetsar med är MIG, MAG, TIG och MMA.

Vad är det bästa med att jobba på Uniflex?
Det är ett bra företag med bra samarbete mellan er, mig och företaget jag jobbar hos och jag är väldigt glad att få ha möjligheten att jobba med er.

Grattis till utmärkelsen Andrii och stort TACK för ditt arbete!