Emma Rösand - Veckans Medarbetare - Uniflex
Registrera CV

Veckans medarbetare

På Uniflex har vi över 3000 duktiga medarbetare på ett 40-tal olika orter, från Umeå i norr till Malmö i söder. Veckans medarbetare är en person som agerar i enlighet med våra värderingar Passion och Execution. 

Veckans Medarbetare heter Emma Rösand och arbetar som Lagerarbetare i Stockholm.

Motiveringen till utmärkelsen lyder:
”Emma har arbetat hos vår kund i Jordbro sedan april 2022. Emma utför alltid sitt arbete med stort engagemang, noggrannhet och positivitet. Arbetet ställer höga krav på ansvarstagande och effektivitet- detta har Emma uppvisat att hon besitter, utöver detta uppvisar Emma stor arbetsglädje och utför alltid arbetet på bästa sätt! Både vi på Uniflex och våra kunder uppskattar dig och din positiva attityd! Tack Emma för ett fantastiskt jobb och för att du representerar Uniflex.”

Grattis till utmärkelsen som Veckans Medarbetare! Hur känns det att få denna utmärkelse?

Man blir glad. Det visar att när man verkligen kämpar så syns det.

Vad fick dig att söka jobb på Uniflex?
Sökte på lagermedarbetare och då kom Uniflex upp. Undersökte Uniflex och tyckte att det verkade som ett bra företag. Jag var inne och kollade lite annonser och kände att denna tjänst såg rolig ut. Annonsen var lockande med flexibla tider som passade mina studier och man får hålla sig aktiv.

Hur ser en arbetsdag ut för dig? 
Plockar varor med truck som ska ut i butikerna. Man arbetar väldigt självständigt men man hjälper även kollegor. Tycker om att det är väldigt fysiskt och kan skippa ett gympass och jobba i stället. Jobbet är varierande och utmanande. Ingen dag är den andra lik.

Vad är det bästa med att jobba på Uniflex?
Älskar att ni tar hand om era anställda och bryr er. Till exempel om man är sjuk så visar ni mycket förståelse och följer upp hur man mår. Gillar även att ni är flexibla och försöker lösa oförutsedda händelser.

Grattis till utmärkelsen Emma och stort TACK för ditt arbete!