Veckans medarbetare - Uniflex
Registrera CV

Veckans medarbetare

På Uniflex har vi över 3000 duktiga medarbetare på ett 40-tal olika orter, från Umeå i norr till Malmö i söder. Veckans medarbetare är en person som agerar i enlighet med våra värderingar Passion och Execution. 

Veckans Medarbetare heter Rodrigo Silva Roldan och arbetar som maskinoperatör i Södertälje.

Motiveringen till utmärkelsen lyder:
”Rodrigo har arbetat hos vår kund i Södertälje sedan oktober 2022. Under sin tid på Uniflex har han påvisat engagemang, arbetsglädje och god närvaro på jobbet. Både vi på Uniflex och vår kund uppskattar dig och ditt jobb du gör! Tack för det fantastiska jobb du gör och för att du är god ambassadör för Uniflex.”

Grattis till utmärkelsen som Veckans Medarbetare! Hur känns det att få denna utmärkelse?
Känns jätteroligt!

Vad fick dig att söka jobb på Uniflex?
Mitt tidigare jobb skulle lägga ner och jag hade arbetat där i över 20 år. Då fick jag höra att flera av mina arbetskollegor sökt jobb som operatör via Uniflex så även jag skickade in min ansökan.

Hur ser en arbetsdag ut för dig?
Jag arbetar som maskinoperatör och vi tillverkar tabletter. Under min arbetsdag sköter jag maskinerna och ser till att de rullar på. Tar även ut prover och dokumenterar mina arbetsmoment.

Vad är det bästa med att jobba på Uniflex?
Det är kontakten och kommunikationen jag har med Uniflex, den tycker jag fungerar superbra. Jag är jättenöjd med att ha Uniflex som min arbetsgivare.

Grattis till utmärkelsen Rodrigo och stort TACK för ditt arbete!