Code of conduct - Uniflex
Registrera CV
Uniflex Bemanning

Code of conduct

Uniflex vill vara en ansvarsfull arbetsgivare och samarbetspartner. Vi är måna om att agera som en pålitlig och hederlig koncern som lever upp till sina åtaganden. Vi tror på långsiktiga affärsåtaganden. Uniflex värderingar är Passion & Execution och det är viktigt att alla inom Uniflex lever upp till dessa.

Vill du läsa mer? Ladda ner vår Code of conduct

Mer om Uniflex

Uniflex Bemanning - Logistik

Om Uniflex Bemanning

Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor engagemang, affärsfokus, glädje och ansvar.

Läs mer

Uniflex Bemanning

Arbetsmiljöpolicy

Vi följer den internationella arbetsmiljöstandarden ISO 45001 och jobbar proaktivt för att behålla en sund, trygg och säker arbetsmiljö på alla våra arbetsplatser.

Läs mer

Uniflex Bemanning - Försäljning & Kundservice

Miljöpolicy

Som det stora företag vi är tar vi ansvar för vår omvärld och jobbar ständigt för att minimera föroreningar och slöseri med resurser. Vi följer den internationella miljöstandarden ISO 14001.

Läs mer

Uniflex Bemanning - Försäljning & Kundservice

Kvalitetspolicy

Kundnöjdhet är vårt mål. Rätt pris, snabbhet och flexibilitet är vår strategi. Vi jobbar hårt för att ge alla våra kunder ett mervärde i varje rekrytering och följer ISO 9001, en internationell kvalitetsstandard.

Läs mer