Flexibel bemanning med Uniflex
Registrera CV

Flexibel bemanning med Uniflex

Flexibilitet under osäkra tider

Är det viktigt för dig att kunna möta dina kunders behov på ett kvalitativt sätt? Vi vet, det är viktigt för oss också. Därför är vi noga med att alltid erbjuda flexibla bemanningslösningar för våra kunder.

Under osäkra tider kan flexibiliteten vara en viktig faktor för att få verksamheten att fungera. Väntade eller oväntade vakanser, arbetstoppar, expansion, anställningsstopp eller kanske väntar organisationsförändringar din verksamhet. Många är anledningarna till att du kan behöva hjälp med flexibla lösningar i bemanningen. Vi vet att bemanning ska vara enkelt, flexibelt och effektivt. Vi på Uniflex hjälper dig med flexibiliteten!

 

Trygg bemanningsaktör

Uniflex arbetar med kompetens inom både arbetar- och tjänstemannaområdet. Våra konsulter arbetar inom flertalet olika tjänsteområden inom lager, industri, kundservice, försäljning, administration och bygg. Vare sig du behöver en långvarig bemanningslösning eller en tillfällig lösning för sommaren så kan Uniflex stora nätverk, långa erfarenhet och digitala arbetssätt hjälpa dig. Vi är måna om att du ska ha en trygg bemanningsaktör oavsett om uppdragsperioden gäller en månad, ett år eller löpande.

 

Auktoriserad bemanningsaktör med kvalitetssäkrade processer

Är det viktigt för dig att arbeta med ett seriöst bemanningsföretag med hög affärsmässighet? Värdesätter du trygghet både för ditt företag och för de konsulter du arbetar med? Bra, då vet vi att du kommer att gilla oss! Vi på Uniflex är ett av Sveriges auktoriserade bemanningsföretag, något som ställer hårda kvalitetskrav på oss – precis så som det borde vara. Vår auktorisation är en garanti för dig att vi följer gällande lagar och regler, samt följer branschens riktlinjer. Det innebär också att vi arbetar enligt kollektivavtal med våra konsulter, att vi följer allmänna villkor och arbetar efter en jämställdhetsplan. Du får alltså en garanti på att vi håller vad vi lovar, att vara hållbart företag och en god arbetsgivare.

Vi är inte bara auktoriserade av Almega Kompetensföretagen utan även kvalitetscertifierade enligt ISO 9001 samt miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 14001 samt ISO 45001.

Bemanning ska vara enkelt, flexibelt och effektivt.

Rätt individ. På rätt plats. Alltid.

 

Kontakta oss - Företag