Uniflex Digital Search - Uniflex
Registrera CV

Uniflex Digital Search

Uniflex Digital Search är framtidens platsannonsering – redan idag. Det traditionella sättet att annonsera tjänster via platsannonsportaler, där den aktive kandidaten själv letar efter nytt jobb håller på att förändras. Uniflex Digital Search bygger på ledande teknik som innebär att platsannonsen hittar kandidaten – istället för tvärt om.

Nå rätt målgrupper – hitta den rätta kandidaten
Med Uniflex Digital Search når ni både aktiva och passiva arbetssökande. Det ökar avsevärt era chanser att hitta rätt kandidat.

Låt algoritmen hitta kandidaterna åt er
Uniflex Digital Search bygger på en algoritm som, genom att analysera sociala och geografiska aspekter, likes, grupper, utbildning, arbetserfarenheter med mera, automatiskt hittar de personer som har högst sannolikhet att klicka på kampanjen. Algoritmen analyserar sedan alla de som klickat på annonsen, för att hitta fler liknande personer. En kampanj består av tre olika textversioner i kombination med tre bilder – totalt nio annonsversioner som automatiskt A/B-testas för att hitta den annons som får flest klick.

Resultat i realtid
Direkt när annonsen publiceras får ni tillgång till en dashboard, där resultatet av annonseringen kan läsas av i realtid. Här kan ni följa hur många som sett, besökt, gillat, delat och kommenterat annonsen, bara för att nämna några av de resultat som dashboarden visar.

Uniflex Digital Search exponerar din annons på Facebook, Instagram, Linkedin och Google Display Network. Välj antingen Facebook och Instagram, eller samtliga fyra kanaler med Uniflex Digital Search+.

Är ditt företag intresserad av Uniflex Digital Search för en extra skjuts i rekryteringsprocessen? Fyll i dina kontaktuppgifter så ringer vi upp dig!

Kontakta oss - Företag