Sök jobb idag - Hitta arbete inom ditt område - Uniflex
Registrera CV
Uniflex Bemanning - Lediga jobb

Hitta & sök jobb

Vill du jobba inom lager, industri, bygg, kundtjänst, administration, försäljning eller kontor? Vi söker alltid nya medarbetare med olika kompetenser! Hos oss behövs du. Hos oss behövs alla.

Jobb där du finns

Vare sig du vill ha extrajobb eller letar efter en heltidsanställning har vi tjänster över hela landet. Med våra lokala kontor runtom i Sverige finns vi i Göteborg till Gävle, Linköping till Luleå och Karlstad till Kiruna, Stockholm till Sollefteå – och på ännu fler platser! Alltid nära dig. Sök på ort och yrke för att hitta jobbet som passar dig allra bäst.

Hitta ditt jobb idag

Industriarbetare, receptionist, truckförare, säljare eller snickare? Oavsett vad du vill jobba med ska det vara lätt att söka och hitta bland vårt stora utbud av lediga jobb. Och hittar du ett intressant jobb tar det inte mer än någon minut att fylla i vårt formulär och ladda upp ditt CV. Sök redan idag!

Redo att söka lediga jobb?

Uniflex Bemanning - Logistik

Lediga jobb

Uniflex verkar inom flera olika branscher och vi söker kontinuerligt personal till våra lediga jobb inom industri, lager, bygg, kontor, kundservice, försäljning etc.

Läs mer

Uniflex Bemanning

Så söker du jobb

Det är enkelt att söka jobb på Uniflex. Vi hjälper dig att komma igång med våra guider innan, under och efter du har sökt ett jobb. Lär dig att skriva ett effektivt CV, ta del av våra bästa intervjutips och sök redan idag!

Läs mer

Uniflex Bemanning - Försäljning & Kundservice

Att jobba på Uniflex

Ett jobb kan vara kort och för stunden. Det kan också vara långt och länge – för hela livet. Oavsett så är ett jobb mer än bara en syssla. Det är en plats du utvecklas på, dagligen och på lång sikt.

Läs mer

Uniflex Bemanning
Hur söker jag lediga jobb och extrajobb hos Uniflex?

Uniflex har lediga heltidsjobb och extrajobb inom bemanning och rekrytering. För att söka våra lediga jobb och extrajobb registrera du ditt CV hos Uniflex eller söker det lediga jobbet direkt genom att bifoga ett fullständigt CV och personligt brev.

Har du inte något färdigt CV? Fyll då gärna i vår mall som du hittar här.

Hur registrerar jag mitt CV hos Uniflex?

Registrera ditt CV hos oss. Detta gör man här på hemsidan under “Registrera CV”.

Inne på Registrera CV-sidan finns länkar till formulär kopplade till våra kontor. På detta sätt kan du registrera dig på den/de orter som du är intresserad av. Fyll i dina personuppgifter och ladda upp ditt CV samt andra dokument.

Nu är du sökbar i vår databas för tjänster inom bemanning och rekrytering.

Hur söker jag lediga jobb och extrajobb?

Se “Jobbsökning” och leta upp det lediga jobbet eller extrajobbet som du är intresserad av. Klicka på annonsen och tryck därefter på “Ansök” Din ansökan är skickad och du får upp en text där vi tackar för din ansökan och att ett e-mail kommer skickas så snart som möjligt.

Våra personalansvariga och rekryteringskonsulter går igenom alla ansökningar och kontaktar dig om du är intressant för det lediga jobbet du har sökt.

Hur lång tid tar det innan jag får svar på min ansökan?

Vi får in många ansökningar och det kan ta tid innan vi har gått igenom alla och vi kan inte alltid återkoppla till alla som har sökt de lediga jobben. Det man kan göra då man skickat iväg en ansökan är att vara aktiv på hemsidan samt att hålla din profil uppdaterad för att låta vår rekryteringspersonal veta att du fortfarande är arbetssökande.

Har man frågor om tjänsten samt om den har blivit tillsatt eller inte kan man ringa vår Kundtjänst så hjälper vi dig med dina frågor.

Jag vill uppdatera mitt CV

För att uppdatera ditt CV behöver du skicka ett mail med ditt nya CV till vår kundtjänst på support@uniflex.se. Säg att du vill uppdatera ditt CV och eventuellt andra dokument. Skicka med de uppdaterade dokumenten i mailet.

Jag får inget mail från Uniflex när jag registrerat mitt CV eller ansökt till ett ledigt jobb. Vad gör jag då?

Har du skrivit korrekt e-mail adress?

Titta i din mapp för skräppost, eventuellt kan mailet finnas där.

Kontakta vår kundtjänst via mail eller telefon.

Varför framgår det inte på vilket företag tjänsten gäller?

De flesta av våra kundföretag väljer att inte synas i rekryteringsprocessen, därför går vi inte ut med företagsnamnet i annonsen. Den informationen får man vid intervjutillfället av våra personalansvariga och rekryteringskonsulter.

Var ligger det lediga jobbet?

Det lediga jobbet finns i den region du har valt i sökmotorn. Exakt var i regionen det ligger får du reda på vid intervjutillfället. Anledningen till det är att kundföretagen inte önskar synas i rekryteringsprocessen.

Hur kontaktar jag Uniflex?

Till oss kan du ringa måndag till torsdag mellan klockan 07.30-17.30 samt fredagar 08.00-17.00. Vi finns på nummer 08-555 368 00, alternativ 3 i menyvalet.

Vad är ett bemanningsavtal?

Om du arbetar på ett bemanningsföretag med kollektivavtal omfattas du av ett kollektivavtal för bemanningsanställda, ett bemanningsavtal. I kollektivavtalet regleras anställningsvillkor som exempelvis lön, ersättningar som övertid och OB, semester, anställningsformer och försäkringar.

Vad menas med garantilön?

Som ambulerande arbetstagare har du rätt till lön oavsett om du är utbokad på uppdrag eller inte. Garantilön betalas till konsulter som inte är utbokade på uppdrag eller som är mellan två uppdrag. För att ha rätt till garantilön behöver du stå till arbetsgivarens förfogande och vara tillgänglig för att bli utbokad på uppdrag.

Vad är en prestationslön?

Som ambulerande tjänsteman har du en garanterad lön på minst 133 timmar per månad. När du arbetar mer än 133 timmar får du en prestationslön för de timmar som överstiger 133 (från 134e timmen upp till 167 timmar per månad). Prestationslönen innebär ett extra påslag på lönen och räknas ut på följande sätt: månadslönen/133 x 1,08

Vad är en ambulerande tjänst?

En ambulerande tjänst innebär att din arbetsplats och dina arbetsuppgifter kan variera. När ett uppdrag hos en kund tar slut får du ett nytt uppdrag via uthyrningsföretaget. Fördelen med att arbeta som ambulerande arbetstagare är att du snabbt erhåller olika kunskaper och värdefulla erfarenheter.

Vad gäller när man säger upp sig själv?

Om du säger upp dig själv har du en uppsägningstid gentemot arbetsgivaren. Hur lång din uppsägningstid är beror på hur länge du har varit anställd hos arbetsgivaren och vad som står i ditt anställningsavtal och kollektivavtal. Vanligtvis är uppsägningstiden mellan 1-3 månader. Om du har en kortare anställning kan uppsägningstiden vara två veckor.

Vem kan man använda som referens?

En referens är vanligtvis en chef eller kollega från en tidigare anställning. Det bör vara någon som känner dig väl och som vet hur du fungerar i jobbsammanhang. Det är bra att kunna uppge en eller två referenser när du söker jobb. Förbered referensen på att du söker jobb och att han/hon kan komma att bli kontaktad.