Sök jobb idag - Hitta arbete inom ditt område - Uniflex
Registrera CV
Uniflex Bemanning - Lediga jobb

Hitta & sök jobb

Vill du jobba inom lager, industri, bygg, kundtjänst, administration, försäljning eller kontor? Vi söker alltid nya medarbetare med olika kompetenser! Hos oss behövs du. Hos oss behövs alla.

Jobb där du finns

Vare sig du vill ha extrajobb eller letar efter en heltidsanställning har vi tjänster över hela landet. Med våra lokala kontor runtom i Sverige finns vi i Göteborg till Gävle, Linköping till Luleå och Karlstad till Kiruna, Stockholm till Sollefteå – och på ännu fler platser! Alltid nära dig. Sök på ort och yrke för att hitta jobbet som passar dig allra bäst.

Hitta ditt jobb idag

Industriarbetare, receptionist, truckförare, säljare eller snickare? Oavsett vad du vill jobba med ska det vara lätt att söka och hitta bland vårt stora utbud av lediga jobb. Och hittar du ett intressant jobb tar det inte mer än någon minut att fylla i vårt formulär och ladda upp ditt CV. Sök redan idag!

Redo att söka lediga jobb?

Uniflex Bemanning - Logistik

Lediga jobb

Uniflex verkar inom flera olika branscher och vi söker kontinuerligt personal till våra lediga jobb inom industri, lager, bygg, kontor, kundservice, försäljning etc.

Läs mer

Uniflex Bemanning

Så söker du jobb

Det är enkelt att söka jobb på Uniflex. Vi hjälper dig att komma igång med våra guider innan, under och efter du har sökt ett jobb. Lär dig att skriva ett effektivt CV, ta del av våra bästa intervjutips och sök redan idag!

Läs mer

Uniflex Bemanning - Försäljning & Kundservice

Att jobba på Uniflex

Ett jobb kan vara kort och för stunden. Det kan också vara långt och länge – för hela livet. Oavsett så är ett jobb mer än bara en syssla. Det är en plats du utvecklas på, dagligen och på lång sikt.

Läs mer

Uniflex Bemanning
Hur söker jag lediga jobb och extrajobb hos Uniflex?

Uniflex har lediga heltidsjobb och extrajobb inom bemanning och rekrytering. För att söka våra lediga jobb och extrajobb registrera du ditt CV hos Uniflex eller söker det lediga jobbet direkt genom att bifoga ett fullständigt CV och personligt brev.

Har du inte något färdigt CV? Fyll då gärna i vår mall som du hittar här.

Hur registrerar jag mitt CV hos Uniflex?

Registrera ditt CV hos oss. Detta gör man här på hemsidan under “Registrera CV”.

Inne på Registrera CV-sidan finns länkar till formulär kopplade till våra kontor. På detta sätt kan du registrera dig på den/de orter som du är intresserad av. Fyll i dina personuppgifter och ladda upp ditt CV samt andra dokument.

Nu är du sökbar i vår databas för tjänster inom bemanning och rekrytering.

Hur söker jag lediga jobb och extrajobb?

Se “Jobbsökning” och leta upp det lediga jobbet eller extrajobbet som du är intresserad av. Klicka på annonsen och tryck därefter på “Ansök” Din ansökan är skickad och du får upp en text där vi tackar för din ansökan och att ett e-mail kommer skickas så snart som möjligt.

Våra personalansvariga och rekryteringskonsulter går igenom alla ansökningar och kontaktar dig om du är intressant för det lediga jobbet du har sökt.

Hur lång tid tar det innan jag får svar på min ansökan?

Vi får in många ansökningar och det kan ta tid innan vi har gått igenom alla och vi kan inte alltid återkoppla till alla som har sökt de lediga jobben. Det man kan göra då man skickat iväg en ansökan är att vara aktiv på hemsidan samt att hålla din profil uppdaterad för att låta vår rekryteringspersonal veta att du fortfarande är arbetssökande.

Har man frågor om tjänsten samt om den har blivit tillsatt eller inte kan man ringa vår Kundtjänst så hjälper vi dig med dina frågor.

Jag vill uppdatera mitt CV

För att uppdatera ditt CV behöver du skicka ett mail med ditt nya CV till vår kundtjänst på support@uniflex.se. Säg att du vill uppdatera ditt CV och eventuellt andra dokument. Skicka med de uppdaterade dokumenten i mailet.

Jag får inget mail från Uniflex när jag registrerat mitt CV eller ansökt till ett ledigt jobb. Vad gör jag då?

Har du skrivit korrekt e-mail adress?

Titta i din mapp för skräppost, eventuellt kan mailet finnas där.

Kontakta vår kundtjänst via mail eller telefon.

Varför framgår det inte på vilket företag tjänsten gäller?

De flesta av våra kundföretag väljer att inte synas i rekryteringsprocessen, därför går vi inte ut med företagsnamnet i annonsen. Den informationen får man vid intervjutillfället av våra personalansvariga och rekryteringskonsulter.

Var ligger det lediga jobbet?

Det lediga jobbet finns i den region du har valt i sökmotorn. Exakt var i regionen det ligger får du reda på vid intervjutillfället. Anledningen till det är att kundföretagen inte önskar synas i rekryteringsprocessen.

Hur kontaktar jag Uniflex?

Till oss kan du ringa måndag till torsdag mellan klockan 07.30-17.30 samt fredagar 08.00-17.00. Vi finns på nummer 08-555 368 00, alternativ 3 i menyvalet.