Landet runt med Uniflex! - Värmland - Uniflex
Registrera CV

Landet runt med Uniflex!

Denna veckan har vi haft ett extra fokus på vårt kontor i Värmland – Karlskoga!

På vårt kontor i Karlstad jobbar Mathias som affärsområdeschef samt Hanna och Frida som Senior Personalansvarig/Rekryterare. Varje vecka startar vi upp med ett måndagsmöte. Här planerar vi veckan och sätter struktur samt dricker vår ”möraköpp” som vi säger i Värmland. På agendan står bl.a. bokade kund- och konsultmöten, intervjuer, pågående rekryteringar och övriga aktiviteter. Här på Uniflex kontor i Värmland jobbar vi även med Poolia!

Vi på kontoret tycker att det är viktigt att fira och uppmärksamma vår personal och kunder vid olika högtider. Detta skapar en trivsel och är ett roligt avbrott i arbetet under vardagen. På jul brukar vi ”tomta runt” med pepparkakor eller skumtomtar. På påsk fyller vi gärna påskägg och lägger i lunchrummen på arbetsplatserna. På sommaren kan vi låna en glassbil för att dela ut glass runt om i Värmland. På hösten brukar vi spöka runt vid Halloween och även ha ett uppskattat hockeyevent som vi håller på att förbereda inför nu. 

På fredagar utvärderar vi veckan som varit! Denna veckan har vi bl.a. varit på utbildning i Stockholm där vi lärt oss ett nytt testverktyg inför kommande rekryteringar. Vi har träffat kandidater för tjänster som t.ex. KAM, ekonomichef, hjullastarförare, platschef, produktionsplanerare och CNC-operatör. Flera tjänster är tillsatta, bl.a. en produktionschef, snickare och flera montörer. Vi har även fått skriva samarbetsavtal med nya kunder. Och precis som alla andra veckor så har vi minglat runt på arbetsplatserna där vi hälsar på vår personal och sköter dagliga personalärenden. Det har varit en mycket händelserik vecka och vi vill nu tacka för oss i Värmlandsskogarna. Om ni har behov av personal i Värmland kan ni kontakta mathias.nordlof@uniflex.se eller fylla i kontaktformuläret nedan. Letar du istället jobb kan du kolla in våra lediga tjänster här!

Vi önskar Er alla en riktigt trevlig helg! 😊

Kontakta oss - Företag