Landet runt med Uniflex! - Höglandet - Uniflex
Registrera CV

Landet runt med Uniflex!

Denna vecka har vi ett extra fokus på våra kontor på Höglandet – Nässjö, Vetlanda och Tranås!

Uniflex Höglandet – Rätt individ på rätt plats. Alltid.

 

Att matcha rätt kompetens med kundens behov är det som driver oss – varje dag – och har gjort så i sammanlagt 30(!) år.  Med tydliga processer och väl beprövade arbetssätt har vi tagit fram strategier för att lyckas med detta på bästa sätt. Vi jobbar med bemanningstjänster både i form av inhyrning och rekrytering och hjälper utöver det gärna till med tester, second opinion, digital annonsering mm mm.

 

Uniflex Höglandet har kontor i Nässjö, Vetlanda och Tranås.

Vår framgångsnyckel är att vi har hög lokal närvaro och kännedom, med det stora företagets trygghet i ryggen. Vi lär känna våra kunder, deras verksamhet och deras behov, vilket gör att vi blir en samarbetspartner snarare än en leverantör – och det är precis dit vi strävar.

 

På bilden ses Anna Palmgren, affärsområdeschef, Pernilla Backe, personalansvarig, Tina Kronblad, personalansvarig, Lovisa Håkansson, personalansvarig, Catharina Persson, konsultchef och Sandra Gustafsson, regionsäljare.

 

Önskar ni få kontakt med någon av oss på Uniflex Höglandet för att se hur vi kan hjälpa till med era personalbehov är ni välkomna att maila anna.palmgren@uniflex.se eller ringa 073-600 68 44, alternativt kan ni fylla i formuläret nedan!

Kontakta oss - Företag