Landet runt med Uniflex! - Stockholm - Uniflex
Registrera CV

Landet runt med Uniflex!

I vår bloggserie Landet runt med Uniflex får ni träffa våra olika kontor och affärsområden. Denna vecka befinner vi oss på ett av våra större affärsområden i Stockholm – hos glada gänget på Försäljning & Kundservice!

Hej och välkomna att lära känns oss och vårt affärsområde lite bättre!

Vi är för tillfället 3 personer som jobbar på Uniflex Försäljning & Kundservice i Stockholm. Vi jobbar främst med volymrekrytering till både väldigt framgångsrika Contact Center men även till våra inhouse kunder.

Tillsammans har vi nästan 8 års erfarenhet av att jobba med rekrytering och bemanning inom tjänstemannasektorn, och då främst inom försäljning och kundservice.

Vi har en hög aktivitetsnivå hos våra kunder och är ofta ute på besök, där vi till exempel är med på utbildningar för nyanställda, medlyssningar med mera. Allt detta tror vi ger oss som rekryterare en väldigt tydlig bild av hur det är att jobba hos vår kund som vi enkelt kan förmedla till våra kandidater. Då löper det mindre risk att det blir eventuella missförstånd i kommunikationen och att det blir en så bra och effektiv rekrytering för våra kunder och kandidater som möjligt. Det ska vara rätt individ på rätt plats – alltid!

På bilden ser ni oss strax innan vi ska ha en kandidatdag, det är en slags gruppinformation vi har för våra kandidater så de ska vara så redo som möjligt för deras kommande uppdrag. På bild ses Gwendoline Lindahl – affärsområdeschef, Emelie Pettersson – personalansvarig och Lina Friberg – personalansvarig.

Önskar ni få kontakt med någon av oss på Uniflex Stockholm Kundservice & Försäljning för att se hur vi kan hjälpa till med era personalbehov är ni välkomna att maila gwendoline.lindahl@uniflex.se eller ringa 076-525 42 55, alternativt kan ni fylla i formuläret nedan!

 

Kontakta oss - Företag