Ida Hurtig - Intervju med en Uniflexare! - Uniflex
Registrera CV

Intervju med en Uniflexare!

Ida Hurtig jobbar som konsultchef i Helsingborg och Malmö. Läs intervjun med henne här!

 

Vad lockade med Uniflex?
Jag har tidigare erfarenhet av personalansvar, rekrytering och bemanning inom andra branscher och har trivts otroligt bra med det. Efter min föräldraledighet sökte jag efter en ny utmaning och tyckte att Uniflex kunde passa mig, både pga. arbetsuppgifterna och som företag.

Vilken är din roll på företaget?

Jag arbetar som Konsultchef i Helsingborg/Malmö och sitter på vårt kontor i Helsingborg. Som konsultchef träffar jag många kunder, både befintliga och potentiella, jag arbetar med rekrytering och slutligen har jag personalansvaret för konsulterna i min region.

Vad är roligast med ditt jobb?
Det roligaste med mitt jobb är jag får träffa så mycket människor och att jag ständigt skapar nya relationer med både konsulter och kunder. Sedan gillar jag variationen i mitt arbete, ingen dag är den andra lik.

Vad driver dig i ditt arbete?

Jag drivs av att kunna utvecklas och att lära mig mer, kunna se resultat och uppnådda mål, både individuellt och som team. Samtidigt så drivs jag av att lyckas i min roll, att hjälpa en kandidat till att få jobb eller att tillsätta en rekrytering till ett företag som har personalbehov.

 

Vill du läsa mer om våra drivna medarbetare och vilka olika roller man kan ha på Uniflex? Kolla in fler inlägg om våra medarbetare på vår blogg!