Landet runt med Uniflex! - Göteborg - Uniflex
Registrera CV

Landet runt med Uniflex!

I Göteborg har vi två affärsområden, ett som arbetar med tjänstemän och ett som arbetar med arbetartjänster. Denna vecka får ni träffa Göteborg Lager och Industri där Haris, Lina och Henrik jobbar! Läs intervjuerna med Haris, Lina och Henrik nedan.

 

 

På Göteborgskontoret jobbar Uniflex egen Zlatan! Nämligen vår eminenta personalansvarige (PA) – Haris Galijatovic! Tveka inte att kontakta honom om du tycker att truckkörning är livet! Haris.galijatovic@uniflex.se

 

Hej Haris! Vad lockade med Uniflex?

“Jag föll för grupptrycket helt enkelt, hade många vänner som arbetade för Uniflex. Så efter studenten när jag fick förfrågan kring ett sommarjobb som uthyrd konsult via Uniflex så fanns de inga tveksamheter, har fortsatt kämpa på sedan dess!”

Vilken är din roll på företaget?

“Jag jobbar som personalansvarig för Lager & Industri här i Göteborg.”

Vad är det bästa med att jobba på Uniflex?
”Att alltid få möjlighet att utvecklas.”

Vad är det som driver dig?

“Att ständigt vilja utvecklas som person samt inom företaget. Att vara en bidragande faktor till att kandidater hittar de rätta jobbet som passar dom bäst.”

Vad gör du när du inte jobbar?

”Gymmar, spelar fotboll, umgås med vänner och familj.”

Celsius eller Nocco?

”I min värld finns bara Celsius!”

 

Till höger har ni vår andra personalansvarige (PA) på Lager & Industri – Lina Isberg! Tycker du om att snickra eller meka med bilar? Då är detta rätt person att kontakta! Lina.isberg@uniflex.se

 

Hej Lina! Vad lockade med Uniflex?

“Att få vara del av ett stort och tryggt bolag. Sen lockade den goa stämningen som vi har på kontoret i Göteborg och det kändes verkligen som en arbetsplats för mig efter första gången jag var där!”

Vilken är din roll på företaget?

“Jag jobbar som personalansvarig (PA) på vårt affärsområde Lager & Industri i Göteborg.”

Vad är det bästa med att jobba på Uniflex?
”Variationen i arbetsuppgifterna som PA och världens goaste kollegor”

Vad är det som driver dig?

“Att få möjligheten att hjälpa kandidater ut i arbete och ta emot deras uppskattning när man har kunnat hjälpa dem hela vägen till ett nytt jobb. Då blir man glad i PA-hjärtat!”

Vad gör du när du inte jobbar?

”Tränar, dricker bubbel och umgås med vänner och familj”

Kaffe eller te?

”Jag klarar mig inte utan kaffe!”

 

Vår tredje och sista person på affärsområdet Lager & Industri är vår grymma AOC (affärsområdeschef) – Henrik Areskoug! Det han inte vet om bemanning och HR är inte värt att veta. 

 

Hej Henrik! Vad lockade med Uniflex?

“Ett anrikt bemanningsföretag med gott rykte. Att ha ett stabilt och tryggt företag i ryggen men samtidigt få driva ett affärsområde på lokal nivå med korta beslutsvägar är oerhört givande.”

Vad är det bästa med att jobba på Uniflex?

”Man får träffa nya människor varje dag samt se olika verksamheter. Det bästa med Uniflex är att vi har en stabil organisation och stödfunktioner samtidigt som vi får möjlighet att jobba och driva våra affärsområden lokalt”.

Vilken är din roll på företaget?

“Jag jobbar som affärsområdeschef vilket innebär övergripande ansvar över Affärsområdet lager och logistik samt industri och bygg.”

Vad är det som driver dig?

“Att få möjlighet att hjälpa olika organisationer med personalförsörjning. Kombinationen av att få jobba med både personal och driva affärer framåt är väldigt givande!”

Vad gör du när du inte jobbar?

”Spelar innebandy och följer alla typer av sporter som finns.”

Fotboll eller innebandy?

”Fotboll! En helg utan premier league är ingen riktig helg.”

 

Behöver ert företag hjälp att hitta personal inom lager eller industri i Göteborgsområdet med omnejd, tveka inte att kontakta Henrik eller fylla i kontaktformuläret nedan! Henrik.areskoug@uniflex.se

Kontakta oss - Företag