Veckans Medarbetare! - Uniflex
Registrera CV

Veckans Medarbetare!

På Uniflex har vi över 3000 duktiga medarbetare på ett 40-tal olika orter, från Umeå i norr till Malmö i söder. Veckans medarbetare är en person som agerar i enlighet med våra ledstjärnor: affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

Denna vecka befinner vi oss i soliga Malmö där Adonai Persson har blivit utsedd till Veckans Medarbetare! Adonai jobbar som Servicetekniker på E.ON, där han utför besiktningar och service på gasanläggningar. På bilden ser vi Adonai tillsamans med Affärsområdeschefen för Malmö och Helsingborg, Ola Lantz.

Motivering till utmärkelsen:

“Adonai är mycket omtyckt både av kunden och av oss på Uniflex. Han har hög kompetens inom sitt yrke och en positiv inställning. Han är också en mycket trevlig och social person vilket gör honom ännu mer uppskattad av alla! Han passar perfekt in på våra ledstjärnor och är en god ambassadör för Uniflex!”

                     

Grattis Adonai! Hur känns det att få denna utmärkelse?

– Det känns riktigt bra! Det är glädjande att bli uppskattad!

Varför sökte du till Uniflex?

– Tjänsten som Servicetekniker verkade intressant. Ett bra jobb, där jag skulle kunna lära mig nya saker och utvecklas. 

Vad är det bästa med att jobba på Uniflex?

– Jag trivs bra och det har aldrig varit några konstigheter. Ni är lätta att få tag på om man behöver något och det har alltid varit bra kontakt med Sandra och Amra!

Grattis igen och tack för det fina arbetet du gör!