Veckans Medarbetare! - Uniflex
Registrera CV

Veckans Medarbetare!

På Uniflex har vi över 3000 duktiga medarbetare på ett 40-tal olika orter, från Umeå i norr till Malmö i söder. Veckans medarbetare är en person som agerar i enlighet med våra ledstjärnor: affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

Denna vecka befinner vi oss i Vätterns pärla Jönköping där Mursaline har blivit utsedd till Veckans Medarbetare!  På bilden ses han tillsammans med Personalansvarig Amanda.

Motiveringen till nomineringen lyder: 

“Mursaline började arbeta extra hos oss i oktober 2017. Mursaline är alltid mån om att göra sitt yttersta i det arbete han gör och det syns då alla kunder han varit hos önskar att få tillbaka honom, eller att vi ska skicka någon som honom. Mursaline ställer upp för sina kollegor och hjälper till för att visa hur arbetet ska gå till.  Mursaline håller på att lära sig svenska vilket hittills har gått strålande! För en månad sedan hade vi möjlighet att anställa Mursaline på heltid då han var färdig med sina studier, för oss var det självklart att Veckans Medarbetare skulle bli Mursaline.”

Grattis Mursaline! Hur känns det att få denna utmärkelse?

Jag är så glad! Det känns så ärofyllt och detta motiverar mig i mitt arbete!

Varför sökte du till Uniflex?

Jag hörde bara gott om Uniflex och blev rekommenderad att söka av mina vänner. Jag upplevde att Uniflex var ett bra och seriöst företag som är mån om sina anställda.

Vad är det bästa med att jobba på Uniflex?

Att man får arbeta hos flera olika kunder och får lära sig mycket nytt vilket ger nya erfarenheter. Man får även kontinuerlig feedback från kontoret vilket jag tycker är bra.

TACK Mursaline för att du är en bra Uniflexambassadör och för att du alltid gör ett strålande jobb!