Team på Tele2 blir Veckans Medarbetare! - Uniflex
Registrera CV

Veckans Medarbetare!

På Uniflex har vi över 3000 duktiga medarbetare på ett 40-tal olika orter, från Umeå i norr till Malmö i söder. Veckans medarbetare är en person som agerar i enlighet med våra ledstjärnor: affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

Denna vecka befinner vi oss i Stockholm där ett helt team bestående av Adam Norin, Christoffer Wiklundh, Elisabeth Gileborg, Liv Lychnell, Marcus Jansson, Markus Rönnerholm och Paulina Vikberg har blivit utsedda till veckans medarbetare. Detta fantastiska team jobbar som kundtjänstmedarbetare på Tele2s Företagssupport.

Motiveringen till utmärkelsen lyder: “Denna underbara grupp började tillsammans hos Tele2 den 6 augusti i år. Med deras engagemang och driv har dem utvecklats snabbt och lever upp till både Uniflex och Tele2s värderingar. Med fina lovord från deras gruppchefer har dessa fantastiska människor gjort Tele2 till en av Uniflex nöjdaste kunder.”

Grattis till er! Hur känns det att få denna utmärkelse?

Det känns väldigt kul att få denna uppskattning! :D

Varför sökte ni till Uniflex?

“Vi alla hade tidigare jobbat inom kundtjänst men kände att vi ville gå vidare till en annan typ av kundtjänst. När vi såg annonsen om Tele2 på Uniflex hemsida fångade den direkt vårt intresse. Man får även ta väldigt mycket ansvar i denna roll vilket var lockande.”

”Jag hade tidigare varit konsult hos Uniflex i en annan kundtjänst, och jag var nöjd. Så det var naturligt att söka via dem igen när jag ville söka mig vidare”

Vad är det bästa med att jobba på Uniflex?

”Dels att dem såklart hjälpte mig till ett väldigt bra jobb men också att dem alltid funnits tillgängliga. Oavsett vem man har frågat så har man alltid fått ett svar direkt, man har inte behövt vänta. ”

TACK för era fantastiska arbetsinsatser och GRATTIS till utmärkelsen!