Kristoffer Lagg - Veckans Medarbetare - Uniflex
Registrera CV

Veckans Medarbetare!

På Uniflex har vi över 3000 duktiga medarbetare på ett 40-tal olika orter, från Umeå i norr till Malmö i söder. Veckans medarbetare är en person som agerar i enlighet med våra ledstjärnor: affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

Denna vecka befinner vi oss i Göteborg där Kristoffer Lagg har blivit utsedd till Veckans Medarbetare! Kristoffer jobbar som truckförare hos vår kund Högsbo Trä. Motiveringen till utmärkelsen lyder:

”Det är en glädje att få ha Kristoffer som konsult då han alltid har ett leende på läpparna. Han är engagerad både i Uniflex och i sitt jobb hos Högsbo Trä och deras arbete. Som konsult är Kristoffer ansvarstagande och noggrann med att följa rutiner och kommunicerar väl med både Uniflex och Högsbo Trä.”

Grattis Kristoffer! Du är anställd hos oss på Uniflex, kan du berätta lite om vad du jobbar med?

– Jag jobbar som truckförare på Högsbo Trä och plockar ordrar med fyrvägstrucken. Det är viktigt att ta en order i taget då vi har direkt kontakt med kunden och sedan gör jag den klar för kunden så fort som möjligt som står och väntar, de gäller att plasta och banda fort men rätt. Ibland blir det att hjälpa till med en lossning också såklart!

Hur känns det att få denna utmärkelse?

– Hedrande! Väldigt fint, det gör att man känner sig ännu mer sedd.

Varför sökte du till Uniflex?

– Jag sökte inte till Uniflex för att det var just Uniflex då, utan för att det var företaget med flest intressanta jobb ute!

Vad är det bästa med att jobba på Uniflex?

– Uniflex är bra på att hålla kontakten och återkoppla om det är något, jag får de arbetskläder jag behöver och blir bra omhändertagen.

TACK Kristoffer för att du är en fantastisk medarbetare och för dina fina arbetsinsatser!