Jakob Danielsson - Veckans Medarbetare - Uniflex
Registrera CV

Veckans Medarbetare!

På Uniflex har vi över 3000 duktiga medarbetare på ett 40-tal olika orter, från Umeå i norr till Malmö i söder. Veckans medarbetare är en person som agerar i enlighet med våra ledstjärnor: affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

Denna vecka befinner vi oss i Borås där Jakob Danielsson har blivit utsedd till Veckans Medarbetare! Jakob jobbar som lagerarbetare som innefattar både plockning och packning. På bilden ser vi Jakob i mitten tillsammans med sin arbetsledare på Netonnet samt Gabriella från Uniflex kontor i Borås.

Motivering till utmärkelsen:

“Jakob är en otroligt uppskattad konsult av såväl oss på Uniflex som arbetsledning och kollegor på Netonnet. Han är driven, ambitiös och arbetsam. Jakob ställer upp för sina kollegor och hjälper alltid till där det behövs. Han gör det lilla extra och arbetar på ett proaktivt sätt för att underlätta det dagliga arbetet för samtliga. Med ett gott humör och en grym inställning lever Jakob upp till samtliga av Uniflex ledstjärnor.”

 

Hur känns det att få denna utmärkelse?

– Det känns jättebra, man blir lite stolt över sig själv när man får sån positiv feedback!

Varför sökte du till Uniflex?

– Jag var arbetslös och behövde något att göra, så jag fick tips om Uniflex av en kompis som tänkte att det skulle passa mig.

Vad är det bästa med att jobba på Uniflex?

– Det är ett seriöst företag som tar väl hand om sina anställda, samt att man har många goa kollegor och bra konsultchefer.

TACK Jakob för att du bidrar till ett bättre arbetsliv för dina kollegor och för att du gör oss så stolta över att ha dig som anställd!