Sonali Sundberg - Veckans Medarbetare - Uniflex
Registrera CV

Veckans Medarbetare

På Uniflex har vi över 3000 duktiga medarbetare på ett 40-tal olika orter, från Umeå i norr till Malmö i söder. Veckans medarbetare är en person som agerar i enlighet med våra ledstjärnor: affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

Veckans Medarbetare heter Sonali Sundberg och jobbar som Office Manager hos vår kund PTC i Lund! Sonali blev nominerad till utmärkelsen då hon är en driven medarbetare som har många bollar i luften och hanterar det med finess. Läs intervjun med Sonali nedan:

 

Grattis till utmärkelsen som Veckans Medarbetare! Hur känns det att få denna utmärkelse? 

– Oväntat, var väldigt positivt överraskad. Glad!

Vad fick dig att söka jobb på Uniflex?

– Var faktiskt anställd på ett annat bemanningsföretag som jag inte var nöjd med och ville ha en ny arbetsgivare med uppdrag på samma ställe som jag befann sig på. Jag intervjuade flera olika bemanningsföretag och valde till slut Uniflex då jag kände att det dels klickade med affärsområdeschefen och den personalansvarige, men även att jag tilläts vara flexibel i mitt arbete och på uppdraget – något som för mig var av stor betydelse vid val av arbetsgivare.

Vad gör du i din roll som kontorschef?

– Som kontorschef gör jag allt möjligt; hjälper till på ekonomiavdelningen, telefonin, är kontaktperson till samtliga fastigheter i Sverige och Danmark, hjälper till med utbildningar samt ansvarar för alla nyanställningar och uppsägningar. Utöver detta planerar jag alla konferenser i Sverige och hjälper även till med marknadsföringen. Alltså en hel del!

Vad är det bästa med att jobba på Uniflex?

– Jag tycker att vi har en superbra kommunikation!

Stort TACK Sonali för att du gör ett fantastiskt arbete, vi är stolta över att ha dig som anställd och att du valde Uniflex som arbetsgivare!