Veckans Medarbetare! - Uniflex
Registrera CV

Veckans Medarbetare!

På Uniflex har vi över 3000 duktiga medarbetare på ett 40-tal olika orter, från Umeå i norr till Malmö i söder. Veckans medarbetare är en person som agerar i enlighet med våra ledstjärnor: affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. 

Veckans medarbetare heter Henrik Ivarsson och jobbar som solcellsmontör i Borås! På bilden ses Henrik tillsammans med Uniflex personalansvarig Gabriella Uddh.

Motivering till utmärkelsen:

”Henrik har sedan första dagen på Uniflex visat stort engagemang och driv. Han är omtyckt av såväl kund som av oss på Uniflex och arbetar utifrån våra ledstjärnor på ett exemplariskt sätt. Han har en hög närvaro och arbetar självständigt, initiativtagande och fokuserat. Vidare är han en omtyckt kollega i ett arbete där samarbete och effektivitet är av stor vikt.”

 

Grattis till utmärkelsen som Veckans Medarbetare! Hur känns det att få denna utmärkelse? 

– Det är väldigt roligt, jag lägger ner själen dit jag kommer så det är härligt att få denna uppskattning.

 

Vad fick dig att söka jobb på Uniflex?

– Jag fick en god känsla av annonsen som låg ute, och än mer när dem ringde upp mig och sa att de hade hittat jobb som passade mig bättre. Så det var motiverande.

 

Vad gör du i din roll som solcellsmontör?

– Att arbeta som solcellsmontör är väldigt varierande, med tanke på olika typer av tak, eller att vädret i sig skiftar, men genomgående är att man jobbar i lag. Så varje dag innebär nya mål, och efter en tid har jag lagt ut ett system med paneler. Därav kan en ny vecka innebära ett nytt tak med nya utmaningar.

 

Vad är det bästa med att jobba på Uniflex?

– De har ett gott samarbete och ger bra service för en god långsiktighet.

TACK Henrik för allt ditt goda engagemang och för att du utför ett kvalitetsarbete av rang!