Danielle Johansson blir Veckans Medarbetare! - Uniflex
Registrera CV

Veckans Medarbetare!

På Uniflex har vi över 3000 duktiga medarbetare på ett 40-tal olika orter, från Umeå i norr till Malmö i söder. Veckans medarbetare är en person som agerar i enlighet med våra ledstjärnor: affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. 

Veckans Medarbetare heter Danielle Johansson jobbar som maskinmontör i Helsingborg!

 

Motivering till utmärkelsen:

“Danielle är en mycket kompetent montör, vilket man måste vara får att montera Ecoleans avancerade förpackningsmaskiner. Hon är engagerad och mycket uppskattad i sin arbetsgrupp! Extra kul också att hon ökar andelen kvinnor på en plats med mestadels män. Danielle är en utmärkt ambassadör för Uniflex och vi hoppas på att få ha kvar henne länge!”

 

Grattis till utmärkelsen som Veckans Medarbetare! Hur känns det att få denna utmärkelse? 

– Jag blev överraskad och glad!

Vad fick dig att söka jobb på Uniflex?

– Tjänsten på Ecolean verkade intressant och passade mina erfarenheter. Har haft koll på Uniflex sedan tidigare och sökt en del tjänster. Vet att ni har många jobb som passar mig!

Vad gör du i din roll som maskinmontör?

– Jag bygger förpackningsmaskiner. Jag läser ritningarna, beställer det material jag behöver från lagret och börjar sedan att skruva ihop maskinen efter ritningen.

Vad är det bästa med att jobba på Uniflex?

– Jag tycker att det känns tryggt att jobba hos er! Jag vet att om kunden inte behöver mig längre så kommer ni att leta efter nya uppdrag till mig! Dessutom har jag bra kontakt med er personalansvarig Sandra Blomqvist och hon är alltid lätt att få tag på om jag undrar något.

Grattis till utmärkelsen Danielle och TACK för att du är en bra förebild och Uniflex-ambassadör!