Veckans Medarbetare! - Uniflex
Registrera CV

Veckans Medarbetare!

På Uniflex har vi över 3000 duktiga medarbetare på ett 40-tal olika orter, från Umeå i norr till Malmö i söder. Veckans medarbetare är en person som agerar i enlighet med våra ledstjärnor: affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande. 

Veckans Medarbetare heter John Hagman och jobbar som säljare via telefon på callcenter i Göteborg!

Motivering till utmärkelsen:

“John är en hungrig säljare som alltid vill bli bättre och nå högre siffror. Han är taggad för att utvecklas vidare och klättra på företagets egna karriärstrappa. En riktig Uniflexambassadör med fläckfri närvaro och positiv inställning både till arbetsuppgiften och mot sina kollegor!”

 

Grattis till utmärkelsen som Veckans Medarbetare! Hur känns det att få denna utmärkelse? 

Kul! Härligt att få bekräftelse för att man gör ett bra arbete. Känns roligt med utmärkelsen!

Vad fick dig att söka jobb på Uniflex?

Jag ville jobba med försäljning och hittade ett bra jobb på Uniflex hemsida. Ville ha ett jobb där man inte bli klar utan kan utvecklas hela tiden. Motivation för att göra det lilla extra, sälj tar aldrig slut, man tävlar och kan alltid bli bättre, man vill bli bäst!

Hur ser en arbetsdag ut för dig? 

Jag kommer till jobbet och vi startar alltid upp dagen tillsammans med gruppen. Jag jobbar individuellt med att ringa ut och nå mina uppsatta mål men vi är även ett gött gäng som peppar varandra under dagen med hjälp av löpande avstämningsmöten. Här hjälper vi varandra med säljknep om man t.ex. kört fast och behöver ny inspiration, något jag uppskattar. Vi tävlar givetvis också mot varandra vilket gör att det kan bli en del hets men bara på ett positivt och drivande sett. Vi har kul ihop!

Vad är det bästa med att jobba på Uniflex?

Jag trivs bra med Uniflex. Min arbetskoordinator har alltid tagit ett möte med mig när jag bett om det. Känns skönt att ha en andra person utöver min teamledare att kunna vända mig till när det är något. Det har alltid funkat smidigt och jag vet vart jag vänder mig med mina frågor, aldrig några konstigheter.

GRATTIS och TACK John för att du är en fantastisk Uniflex-ambassadör och gör ett superjobb!