Veckans Medarbetare - Uniflex
Logga in / Skapa konto

Veckans Medarbetare

På Uniflex har vi över 3000 duktiga medarbetare på ett 40-tal olika orter, från Umeå i norr till Malmö i söder.
Veckans medarbetare är en person som agerar i enlighet med våra värderingar: affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

Veckans Medarbetare heter Teresa Lind och arbetar som receptionist i Borås.

Motivering till utmärkelsen:

”Veckans medarbetare heter Teresa Lind och arbetar som receptionist på Uponor via Uniflex i Borås. Hon är en Uniflex-ambassadör i sann anda med en arbetsmoral som imponerat på oss alla. Teresa har sedan hon startade på uppdraget i augusti 2018 tagit sig ann flertalet arbetsuppgifter som från en början låg utanför hennes arbetsbeskrivning, något som uppskattats mycket av hennes kollegor. Med sitt driv, härliga och positiva inställning samt vilja att förbättra verksamheten lever hon upp till samtliga av Uniflex ledstjärnor. Vi är så glada att Teresa är en del av oss!”

Grattis till utmärkelsen som Veckans Medarbetare! Hur känns det att få denna utmärkelse?

Tusen tack! Jag är oerhört glad och stolt över att få denna utmärkelse! Det känns jätte kul att bli uppskattad för det arbete jag gör.

Vad fick dig att söka jobb på Uniflex?

Jag sökte arbete på Uniflex när jag kommit till en punkt i livet där jag behövde förändring och göra något annat än det jag arbetade med förut.

Hur ser en arbetsdag ut för dig? 

På Uponor är jag spindeln i nätet. Jag har bland annat hand om vår växel, mail, posthantering och alla bokningar som ska göras. Jag är företagets ansikte utåt och det är en roll jag trivs väldigt bra med! Uponor är en toppen arbetsplats!

Tack Teresa för att du är en fantastisk Uniflex-ambassadör och att du arbetar hos oss! Grattis!