Veckans Medarbetare! - Uniflex
Logga in / Skapa konto

Veckans Medarbetare!

På Uniflex har vi över 3000 duktiga medarbetare på ett 40-tal olika orter, från Umeå i norr till Malmö i söder.
Veckans medarbetare är en person som agerar i enlighet med våra värderingar: affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

Veckans Medarbetare heter Alexander Ekström och arbetar som administrativ handläggare på Göteborg Energi.

Motivering till utmärkelsen:

”Alexander har under 1,5 års tid arbetat hos en av våra största kunder där han startade som kundtjänstmedarbetare. Under denna period har han på grund av fina prestationer fått gå vidare och arbetat i flera olika team med olika fokusområden, på slutet på deras backoffice-avdelning.

När en annan kund till oss hörde av sig och ville rekrytera för en lite mer avancerad administrativ tjänst tänkte vi genast på Alexander!

Med väldiga lovord ifrån den nuvarande chefen och strålande referenser blev han varmt rekommenderad och började år 2020 i sin nya roll.

 Detta visar verkligen på att fint arbete lönar sig och att vi tycker det är så roligt att få hjälpa våra Uniflexare vidare under deras nästa steg i karriären!”

Grattis till utmärkelsen som Veckans Medarbetare! Hur känns det att få denna utmärkelse?

Jättekul! Och oväntat. Roligt att få till sig att man är uppskattad och gör ett bra jobb.

Vad fick dig att söka jobb på Uniflex?

Från början behövde jag bara ett jobb, kundtjänst lät intressant. Jag skickade in mitt CV och sedan ringde dem upp mig. De jag pratade med från början var trevliga, professionella så jag fick ett gott intryck redan där.

Hur ser en arbetsdag ut för dig? 

Just nu är jag inne på min fjärde arbetsdag på min nya arbetsplats, allt känns jättebra hittills! Vi har haft utbildning i systemen och nu skall vi börja sitta bredvid en kollega i gruppen. Jag får lära mig nya saker hela tiden.

Vad är det bästa med att jobba på Uniflex?

Tryggheten. Jag har och blir alltid tagen på allvar och blir lyssnad på. Det känns som en skön säkerhet.

 

Tack Alexander för att du är en fantastisk Uniflex-ambassadör, Grattis!