Veckans Medarbetare - Uniflex
Registrera CV

Veckans Medarbetare

På Uniflex har vi över 3000 duktiga medarbetare på ett 40-tal olika orter, från Umeå i norr till Malmö i söder. Veckans medarbetare är en person som agerar i enlighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

Veckans Medarbetare heter Mats Gunnarsson och jobbar som maskinbyggare på Ettiketto i Malmö!

Motivering till utmärkelsen:

“Mats är en mycket kompetent maskinbyggare! Han har imponerat med en mångsidighet då han har byggt flera olika typer av maskiner hos tre olika kunder. Just nu bygger han etiketteringsmaskiner på Ettiketto i Malmö, Sveriges enda helhetsleverantör av etiketter och etikettereringsutrustning. Han är dessutom grafiker i grunden och driver eget inom detta! Han har alltid varit uppskattad av chefer och av kollegor både för sin kompetens och som en fin arbetskamrat. Mats är en mycket bra ambassadör för Uniflex och vi är stolta över att ha honom i vårt team!”

Intervjun med Mats:         

Grattis till utmärkelsen som Veckans Medarbetare! Hur känns det att få denna utmärkelse? 

– Överraskande och roligt!

Vad fick dig att söka jobb på Uniflex?

– Jag var på jakt efter nytt jobb. Såg en annons på nätet på ett helt annat jobb hos er än det jag sedan fick. Er personalansvarige tyckte att jag passade för det jobbet, presenterade mig för kunden och jag fick jobbet.

 Vad gör du i din roll som maskinbyggare?

– Jag bygger etiketteringsmaskiner. Jag börjar med att ta fram delarna från komponentlistor och bygger sedan utifrån ritningarna. När maskinen är klar så genomför jag testkörningar.

Vad är det bästa med att jobba på Uniflex?

– Det bästa är att efter det första jobbet så har ni hittat nya jobb till mig flera gånger när uppdragen har tagit slut. Jag har lärt mig många nya saker då ni har hittat lärorika och passande jobb för mig. Det är och har varit intressanta och trevliga arbetsplatser.

Grattis till utmärkelsen Mats och TACK för att du tillför kompetens och är en så fin kollega!