Veckans Medarbetare! - Uniflex
Logga in / Skapa konto

Veckans Medarbetare!

På Uniflex har vi över 3000 duktiga medarbetare på ett 40-tal olika orter, från Umeå i norr till Malmö i söder.
Veckans medarbetare är en person som agerar i enlighet med våra värderingar: affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

Torbjörn Nyberg arbetar som operatör hos vår kund Akwell i Ulricehamn.

Motivering till utmärkelsen:

Torbjörn är en pålitlig person med stor arbetsmoral som alltid gör det lilla extra. Han är en uppskattad kollega ute hos kund och han har visat hög kompetens och en härlig attityd till arbetet, kollegor och oss på Uniflex.  Vi och kund värdesätter Torbjörns arbete och förmåga att alltid utföra sina arbetsuppgifter på ett föredömligt arbetssätt.

Intervjun med Torbjörn:             

Grattis till utmärkelsen som Veckans Medarbetare! 

Vad är roligast med ditt jobb?

Utmaningen med varierande arbetsuppgifter och den utvecklingen som finns i min roll som operatör. Ett lärorikt jobb där jag får användning av mina kunskaper men samtidigt lära mig nya arbetsuppgifter.

 Vad lockade dig att söka en tjänst hos Uniflex?

Uniflex hade flera spännande tjänster ute inom industri, med olika inriktningar, som kändes rätt för mig utvecklingsmässigt.

Vad är det som driver dig i ditt arbete?

Jag trivs i en fri arbetsroll inom industrin, där det finns möjlighet till variation under arbetsdagen. Min roll som operatör innebär att jag får variation, utmaning och en utveckling i det dagliga arbetet. Vilket känns stimulerande.

TACK Torbjörn för att du arbetar hos oss på Uniflex och Stort Grattis!