Veckans Medarbetare! - Uniflex
Logga in / Skapa konto

Veckans Medarbetare!

På Uniflex har vi över 3000 duktiga medarbetare på ett 40-tal olika orter, från Umeå i norr till Malmö i söder.
Veckans medarbetare är en person som agerar i enlighet med våra värderingar: affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

Liam Nelligan heter veckans medarbetare och arbetar som kundtjänstmedarbetare inom bank och finans på Teleperformance.

Motivering till utmärkelsen:

”Med motiveringen att han alltid sprider en positiv energi kring sig är Liam veckans medarbetare. Med 100% närvaro sedan start är han alltid tillgänglig för att hjälpa sina kollegor och tvekar inte på att ställa upp när det behövs. Han arbetar mycket effektivt och uppvisar ständigt goda resultat både gällande kvantitet- och kvalitetsmål. Liams härliga inställning lämnar alltid kunderna nöjda.

Liam är en enastående ambassadör för både Uniflex och vår kund, och vi är stolta över hans insats.”

Intervjun med Liam:             

Grattis till utmärkelsen som Veckans Medarbetare! Hur känns det att få denna utmärkelse? 

Det känns väldigt bra, roligt att få uppskattning för att man gör sitt jobb. Jag försöker ha kul utanför jobbet så jag kan ta med den energin till jobbet och då ha kul när jag är där.

Vad fick dig att söka jobb på Uniflex?

När jag sökte jobb på kollade jag hos lite olika bemanningsbolag, men fastnade för Uniflex då dem hade väldigt många olika uppdrag inom Kundservice.

Hur ser en arbetsdag ut för dig?

En typisk dag ser ut att jag hjälper kunder som har frågor om kort, konto och fakturering- eller betalningsfrågor. Jag jobbar främst via chatt och mejl men även ibland telefon.

Vad är det bästa med att jobba på Uniflex?

Alla gånger jag frågat om hjälp har jag snabbt fått svar och en lösning på mitt problem. Så det känns inte som något hinder att kontakta Uniflex eller att jobba för er på distans.

TACK Liam för att du arbetar hos oss på Uniflex och Stort Grattis!