Veckans Medarbetare - Uniflex
Registrera CV

Veckans Medarbetare

På Uniflex har vi över 3000 duktiga medarbetare på ett 40-tal olika orter, från Umeå i norr till Malmö i söder. Veckans medarbetare är en person som agerar i enlighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

Denna vecka befinner vi oss vid Hjälmarens västra strand i Närke, befolkningsmässigt landets sjätte största kommun och staden med ett slott mitt i city – nämligen Örebro! På Uniflex i Örebro jobbar Veckans Medarbetare Abid Uzunovic som lagermedarbetare!

 

Motivering till utmärkelsen:

“Abid har varit anställd hos oss på Uniflex Bemanning i Örebro i över två år. Han har som konsult fått arbeta hos flertalet av våra lagerkunder. Detta med samma resultat varje gång, väldigt nöjda kunder! Han har visat upp en otroligt fin flexibilitet och närvaro.

Abid har kort och gott tagit sig an varje uppdrag med bravur, och vi är stolta att ha honom som anställd i vårt team.”

 

Grattis till utmärkelsen som Veckans Medarbetare! Hur känns det att få denna utmärkelse? 

Det känns riktigt bra att bli utsedd till veckans medarbetare, då jag alltid strävar efter att göra en bra insats i mitt yrke.

Vad fick dig att söka jobb på Uniflex?

Det som fick mig att söka jobb på Uniflex var att de erbjöd de typer av tjänster jag är intresserad av.

Hur ser en arbetsdag ut för dig? 

Arbetsdagen börjar 07:00 med att inspektera truckarna. På mitt nuvarande uppdrag så kör jag en plocktruck. Vi plockar olika sorters varor till kunder runt om hela Sverige.

Vad är det bästa med att jobba på Uniflex?

Det bästa med att jobba på Uniflex är att de hjälper mig med att hitta jobb som jag trivs med, samt att dom alltid finns där när jag behöver dom.

Grattis till utmärkelsen och tack för att du alltid gör ett bra jobb!