Veckans Medarbetare - Uniflex
Registrera CV

Veckans Medarbetare

På Uniflex har vi över 3000 duktiga medarbetare på ett 40-tal olika orter, från Umeå i norr till Malmö i söder. Veckans medarbetare är en person som agerar i enlighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

Veckans Medarbetare heter Mohammad Al Hawamda och jobbar på Uniflex i Skövde! Mohammad är student och har under flera år arbetat extra på blandade industriuppdrag. Han har fått arbeta med allt ifrån att montera kopplingar, marinera grillkött och kontrollera plastdetaljer till att packa containrar med havregryn!

 

Motivering till utmärkelsen:

“Mohammad är alltid så glad och positiv och tar sig an varje nytt uppdrag med stort engagemang. Han har fullt fokus på att lösa uppgiften åt kunderna och håller alltid vad han lovar- Han är en riktig Uniflex-ambassadör!”

 

Grattis till utmärkelsen som Veckans Medarbetare! Hur känns det att få denna utmärkelse? 

– Jag blir stolt och utmärkelsen betyder mycket för mig.

Vad fick dig att söka jobb på Uniflex?

– Uniflex i Skövde annonserade efter studenter som ville arbeta extra och jag fick komma på intervju och därefter fick jag snabbt ett första uppdrag.

Vad jobbar du med för uppdrag?

– Hittills har jag fått arbeta med montering, avsyning packning mm inom både metall-, plast- och livsmedelsindustri.

Vad är det bästa med att jobba på Uniflex?

– Det är förstås bra att tjäna extra pengar när jag studerar samtidigt som jag får möjligheten att se olika industrimiljöer och lära mig nya saker samt utöka mitt nätverk. Det tillför även en del till mina ekonomistudier att få se olika organisationer och företagsmiljöer.

Grattis till utmärkelsen Mohammad och stort TACK för att du alltid gör ett utmärkt jobb!