Veckans Medarbetare! - Uniflex
Registrera CV

Veckans Medarbetare!

På Uniflex har vi över 3000 duktiga medarbetare på ett 40-tal olika orter, från Umeå i norr till Malmö i söder. Veckans medarbetare är en person som agerar i enlighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

Veckans Medarbetare heter Oscar Costerdal och jobbar som teknisk kundkoordinator i Göteborg!

 

Motivering till utmärkelsen:

”Oscar tar ständigt ansvar för sina arbetsuppgifter och visar stort engagemang på arbetsplatsen. Han är en dedikerad lagspelare som är fenomenal på att hantera kundernas alla problem och han ställer upp för alla, oavsett om det är kund eller kollegor. Det han inte vet tar han reda på, han delar också mer än gärna med sig av det han kan till alla andra i gruppen.”

                     

Grattis till utmärkelsen som Veckans Medarbetare! Hur känns det att få denna utmärkelse? 

– Det känns bra så klart!

Vad fick dig att söka jobb på Uniflex?

– Jag gick ju över i upphandlingen men jag har varit anställd av Uniflex tidigare och då var jag väldigt nöjd så det var inga konstigheter egentligen.

Hur ser en arbetsdag ut för dig?

– Det ser väldigt olika ut eftersom jag jobbar olika tider med skift. Det varierar lite i vilka arbetsuppgifter man har och hur mycket man har att göra. Men jag hjälper kunderna med deras problem.

Vad är det bästa med att jobba på Uniflex?

– Det bästa är nog arbetstiderna, jag gillar att det varierar. Det bästa med Uniflex är att allt funkar och rullar på som det ska.

GRATTIS Oscar och tack för det fina arbete du gör!