Veckans Medarbetare! - Uniflex
Registrera CV

Veckans Medarbetare!

På Uniflex har vi över 3000 duktiga medarbetare på ett 40-tal olika orter, från Umeå i norr till Malmö i söder. Veckans medarbetare är en person som agerar i enlighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

Veckans Medarbetare heter Diana Bakdash och jobbar som lagermedarbetare hos oss på Uniflex i Borås! Nomineringen till utmärkelsen lyder:

Diana har från sin första dag på jobbet uppskattas av såväl arbetsledare och kollegor. Hon har från start haft en hög arbetsmoral, bra plockstatistik och jobbar alltid i ett högt tempo.

Diana tar gärna på sig nya arbetsuppgifter och hoppar alltid på övertid vilket har uppskattas väldigt mycket från företaget. Diana är som person väldigt plikttrogen, lojal och har en hög närvaro.

Med hennes höga arbetsmoral och med sin inställning och engagemang är Diana en god ambassadör för både Uniflex och kunden.”

Vi har frågat Diana vad hon tycker är det bästa med att jobba hos oss på Uniflex och fick detta svaret:

”Tack för ert intresse och att ni är så hjälpsamma med er personal. Arbetet är strukturerat och planerat. Det råder ingen tvekan. Jag är väldigt glad att jag jobbar för detta framgångsrika företag.”

Grattis till utmärkelsen och TACK till dig Diana för att du är en exemplarisk medarbetare och ambassadör!