Veckans Medarbetare! - Uniflex
Registrera CV

Veckans Medarbetare!

På Uniflex har vi över 3000 duktiga medarbetare på ett 40-tal olika orter, från Umeå i norr till Malmö i söder. Veckans medarbetare är en person som agerar i enlighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

Veckans Medarbetare heter Christina Brown och jobbar som kundtjänstmedarbetare på teknisk support i Stockholm!

Motivering till utmärkelsen:

”Med motiveringen att hon har en enorm vilja att utvecklas och att lära sig nya saker är Christina Brown veckans medarbetare. Med en positiv attityd gentemot arbetet och sina kollegor så tvivlar Christina aldrig på att hjälpa till när det behövs. Hon arbetar mycket effektivt och uppvisar ständigt goda resultat både i kvantitet- och kvalitetsmål. Hon har snabbt klättrat och sitter nu i chatten. Hon får också lovord både från kollegor och av sin teamleader.

Christina är en enastående ambassadör för både Uniflex och vår kund, och vi är stolta över hennes insats!”                  

Intervjun med Christina:

Grattis till utmärkelsen som Veckans Medarbetare! Hur känns det att få denna utmärkelse? 

– Jättekul, det blev en stor överraskning! Det känns väldigt kul att ha ett jobb som man tycker mycket om och samtidigt få en utmärkelse för det.

Vad fick dig att söka jobb på Uniflex?

– Jag gick teknikinriktat i gymnasiet och är väldigt intresserad av teknik, därför tänkte jag att ett jobb på en teknisk support skulle passa mig. En chans för mig att utvecklas och lära mig nya saker.

Vad gör du i din roll?

– Jag har mitt skift där jag tar samtal med tekniska frågor, övergår till rast, och sedan tar mer samtal. Nu för tiden sitter jag på chatten istället, och har ett par chattar uppe samtidigt.

Vad är det bästa med att jobba på Uniflex?

– Det bästa är att min kontaktperson alltid sett till att svara snabbt, till en början så hörde jag av mig till henne mycket kring min lönespecifikation bland annat och fick snabbt svar på mina frågor. Det känns bra att vi har haft avstämningar utöver det för att kolla hur det går för mig och om jag trivs i arbetet, vilket jag uppskattat. Det är skönt att det alltid finns någon man kan fråga om man behöver hjälp med något. Det är skönt att ha det stödet.

GRATTIS till utmärkelsen Christina och TACK för att dina enastående arbetsinsatser!