Christoffer Karlsson - Veckans Medarbetare - Uniflex
Registrera CV

Veckans Medarbetare!

På Uniflex har vi över 3000 duktiga medarbetare på ett 40-tal olika orter, från Umeå i norr till Malmö i söder. Veckans medarbetare är en person som agerar i enlighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

Veckans Medarbetare heter Christoffer Karlsson och jobbar som innesäljare hos vår kund Cramo i Linköping!

Motiveringen till utmärkelsen lyder:

”Christoffer är anställd hos oss på Uniflex i Linköping och har sedan 1,5 år tillbaka arbetat på Cramo där han först började arbeta som servicetekniker men har det senaste halvåret börjat arbeta som innesäljare. Christoffer är lättlärd, engagerad och tillsammans med sin servicekänsla är han oerhört uppskattad av kunder såväl som kollegor på Cramo men också av oss på Uniflex. Med sin servicekänsla och engagemang är Christoffer en stark ambassadör för Uniflex!

Grattis till utmärkelsen Christoffer, vi vill även rikta ett stort TACK från oss på Uniflex, vi uppskattar att ha dig anställd hos oss, du är en klippa!”

 

Grattis till utmärkelsen som Veckans Medarbetare! Hur känns det att få denna utmärkelse? 

  • Det känns hedrande, jätteroligt att få denna utmärkelse!

 

Vad fick dig att söka jobb på Uniflex?

  • Jag behövde ett intressant arbete inom ett område där jag kunde utvecklas, då jag kände till Uniflex sedan tidigare var det ett självklart val.

 

Vad gör du i din roll som säljare?

  • Jag tar emot kunder och hjälper dem med sina frågor, beställningar och bokningar, både i butik och via telefon samt hjälper till där det behövs.

 

Vad är det bästa med att jobba på Uniflex?

  • Det är aldrig några problem, allt flyter på. Jag tycker att ni är en hjälpsam, smidig och enkel arbetsgivare.

 

Grattis till utmärkelsen Christoffer och TACK för ditt engagemang och dina goda arbetsinsatser!