Veckans Medarbetare ! - Uniflex
Registrera CV

Veckans Medarbetare !

På Uniflex har vi över 3000 duktiga medarbetare på ett 40-tal olika orter, från Umeå i norr till Malmö i söder. Veckans medarbetare är en person som agerar i enlighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

Veckans Medarbetare heter Pia Eriksson och jobbar som receptionist i Göteborg.

Motivering till utmärkelsen:

Pia är en riktig solstråle på arbetsplatsen och sprider glädje bland kollegorna. Hon otroligt ambitiös och hon gör alltid sitt yttersta för att underlätta för både kollegor och besökare. Hon kommer även gärna med förbättringsförslag för att utveckla arbetssättet. Vi på Uniflex uppskattar verkligen Pias positiva inställning och engagemang!

Grattis till utmärkelsen som Veckans Medarbetare! Hur känns det att få denna utmärkelse? 

  • Jätteroligt, känns väldigt smickrande och kul att man syns.

Vad fick dig att söka jobb på Uniflex?

  • Jag tyckte det lät spännande att jobba för ett så stort och välkänt bolag. Det kändes också väldigt roligt att tjänsten var under uppbyggnad eftersom att dom inte hade en reception innan, vilket är kul för då får man vara med och påverka. Det passade mig väldigt bra.

Hur ser en arbetsdag ut för dig?

  • På morgonen är det ofta full rusch med besökare eller entreprenörer som ska ha tillträde till lokalerna så då det är en del passerkort som ska delas ut. Sen kommer det mail under dagen med ärenden som ska lösas eller om det är någon som har önskemål eller frågor.

Vad är det bästa med att jobba på Uniflex?

  • Jättetacksam för mina glasögon och friskvårdbidraget.

Grattis till utmärkelsen Pia och TACK för att du gör ett bra jobb!