Jonas - Veckans Medarbetare - Uniflex
Registrera CV

Veckans Medarbetare!

På Uniflex har vi över 3000 duktiga medarbetare på ett 40-tal olika orter, från Umeå i norr till Malmö i söder. Veckans medarbetare är en person som agerar i enlighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

Veckans medarbetare heter Jonas och jobbar hos vår kund i Uppsala.

Motivering till utmärkelsen:

”Jonas är en person som alltid ställer upp och gör det lilla extra ute hos vår kund. Han arbetar som terminalarbetare i Uppsala och är mycket uppskattad på arbetsplatsen. Vi är glada över att ha Jonas som vår medarbetare och han är en förebild för hur Uniflex ska representeras.”

Grattis till utmärkelsen som Veckans Medarbetare! Hur känns det att få denna utmärkelse? 

  • Det känns väldigt bra att bli sedd och uppskattad för sitt arbete, en ära att få vara en av de få som får ta del av denna utmärkelse!

Vad fick dig att söka jobb på Uniflex?

  • Uniflex erbjöd flexibelt arbete på både kvällar och nätter inom ett område jag är van vid från tidigare inom logistik, truckkörning och allmän industri. Eftersom jag studerar på universitetet dagtid var det viktigt med flexibiliteten.

Hur ser en arbetsdag ut för dig?

  • Vi börjar dagen med ett kortare planeringsmöte, sedan intar vi våra positioner där vi ser till att markera paketen med en lappmaskin för att göra jobbet snabbare och lättare för de på positionerna efter. Vanligtvis roterar vi var 30e minut. En position är även att ta de inkommande paketen som skall upp på bandet innan scannern. När alla paket är utdelade körs de ut till de korrekta portarna för att sedan köras vidare till sina mottagare.

Vad är det bästa med att jobba på Uniflex?

  • För mig är en av de bästa fördelarna ett flexibelt natt/kvällsjobb pga. mina studier. Vi har väldigt trevliga konsultchefer som verkligen stöttar, är förstående och hjälper oss konsulter på att jättebra sätt.
    En annan stor fördel, är att konsulterna ofta kan vara en period på en arbetsplats för att sedan behövas vid en annan vilket ger en bred kompetens som samtidigt fyller upp ens CV.

Grattis till utmärkelsen och TACK för att du gör ett bra jobb!