Julia - Veckans Medarbetare - Uniflex
Registrera CV

Veckans Medarbetare!

På Uniflex har vi över 3000 duktiga medarbetare på ett 40-tal olika orter, från Umeå i norr till Malmö i söder. Veckans medarbetare är en person som agerar i enlighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

Veckans medarbetare heter Julia och jobbar som handläggare hos vår kund i Malmö.

Motivering till utmärkelsen:

Julia började hos oss på Uniflex för ett år sedan var på uppdrag hos vår kund E.ON. Hon har sedan dag ett varit väldigt mån om att göra ett bra arbete och tar stort ansvar. Under året har Julia snabbt kommit in i arbetet och utvecklats mycket. Det har varit roligt att följa Julia och vi på Uniflex ser fram emot att fortsätta att följa hennes utveckling. Hon har även en positiv attityd som smittar av sig!

Grattis till utmärkelsen som Veckans Medarbetare! Hur känns det att få denna utmärkelse? 

  • Det kom som en chock, det var verkligen roligt att få den! Jag är jätteglad och känner mig uppmärksammad.

Vad fick dig att söka jobb på Uniflex?

  • Jag ville ta mig vidare och utvecklas. Jag kunde vara kräsen när jag letade nytt jobb eftersom jag hade ett fast jobb. Jag såg fördelen med att söka jobb hos Uniflex för att ni har många olika tjänster. Och så sökte ni konsulter till E.ON vilket jag tyckte var ett spännande företag.

Hur ser en arbetsdag ut för dig?

  • Jag sitter i ett team på E.ON som har hand om masterdata och mätvärden. Allt som inte systemet kan hantera hamnar hos oss. Det är väldigt varierande arbetsuppgifter och man utvecklas varje dag.

Vad är det bästa med att jobba på Uniflex?

  • Att man har nära kontakt med dem på kontoret. Man får alltid svar snabbt och Uniflex har en bra relation med E.ON som jag är uthyrd till. Det är bra kommunikation mellan alla parter, det är viktigt för mig.

Grattis till utmärkelsen Julia och TACK för att du gör ett bra jobb!