Veckans Medarbetare! - Uniflex
Registrera CV

Veckans Medarbetare!

På Uniflex har vi över 3000 duktiga medarbetare på ett 40-tal olika orter, från Umeå i norr till Malmö i söder. Veckans medarbetare är en person som agerar i enlighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

Veckans medarbetare heter Olle Karlsson och jobbar som processoperatör i Norrköping.

Motivering till utmärkelsen:

Olle är anställd hos oss på Uniflex i Norrköping och har varit anställd i hela 6 år. Under dessa år har Olle bevisat vilken lojal, trevlig och glad medarbetare han är, både för oss på kontoret såväl som den kund han varit uthyrd till hela sin tid hos oss på Uniflex. Olle är den som alltid hjälper till och ställer upp när det behövs utan den minsta tillstymmelse till gnäll. Med sitt glada humör och positiva inställning kan vi med stolthet säga att Olle är en förebild för oss alla.

Stort GRATTIS till utmärkelsen och vi vill rikta ett stort TACK för dessa 6 år och vi hoppas på många år till!

Grattis till utmärkelsen som Veckans Medarbetare! Hur känns det att få denna utmärkelse? 

  • ”Väldigt trevligt och uppskattat måste jag säga”

Vad fick dig att söka jobb på Uniflex?

  • ”Det var att jag sökte jobb i det skedet och en vän jobbade för er på Uniflex och han tipsade om er och jag fick sedan komma på intervju, så på den vägen var det.”

Hur ser en arbetsdag ut?

  • ”Jag börjar passet med en överlämning för att sedan rondera inne på anläggningen. Skulle något behövas åtgärdas kan det exempelvis vara byten av olika pressar eller filterbyten. Överlag är det ett trevligt arbete för att det är så pass omväxlande!”

Vad är det bästa med att jobba på Uniflex?

  • ”Trevligt företag med seriösa människor som ser till att vi andra hittar ett jobb som vi trivs med.”

Grattis till utmärkelsen Olle och TACK för att du gör ett bra jobb!