Veckans Medarbetare! - Uniflex
Registrera CV

Veckans Medarbetare!

På Uniflex har vi över 3000 duktiga medarbetare på ett 40-tal olika orter, från Umeå i norr till Malmö i söder. Veckans medarbetare är en person som agerar i enlighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

Veckans Medarbetare heter Simon och arbetar som teknisk support i Stockholm.

Motivering till utmärkelsen:

Simon arbetar med en ständig positiv inställning och bidrar till en bra stämning bland sina kollegor. Han levererar goda resultat gällande både kvantitet och kvalitét, och detta med ett genomgående gott humör. Han tar alltid till sig av feedback och visar på en god potential och vilja att utvecklas, vilket uppskattas av både Uniflex och vår kund. Vi tror att Simon kommer gå långt, och det ska bli spännande att följa hans fortsatta resa hos oss.

Simon är en enastående ambassadör för både Uniflex och vår kund, och vi är stolta över hans insats.

Grattis till utmärkelsen som Veckans Medarbetare! Hur känns det att få denna utmärkelse? 

  • Det känns helt otroligt! Det känns väldigt bra att jag blir uppskattad för mitt hårda arbete, och att det syns att jag presterar och lägger ned tid på att göra ett bra jobb.

Hur ser en arbetsdag ut?

  • Kommer in på kontoret, hälsar på polarna på väg till datorn. Loggar in och tar chattar som det kommer, sedan löser problemet på det sättet som det kan lösas. Lite sekretess kring det jag gör, så mer än så vågar jag inte säga, haha.

Vad fick dig att söka jobb på Uniflex? 

  • Jag är väldigt insatt i det tekniska och gillar att lösa problem. Om jag får betalt för att lösa problem, desto bättre. Då får jag hjälpa folk att göra deras vardag bättre på arbetstid.

Vad är det bästa med att jobba på Uniflex?

  • Alla kunderna som verkligen lyser upp, de tackar så oerhört mycket och visar uppskattning för det man gör.

Grattis till utmärkelsen och TACK för att du gör ett bra jobb