Veckans medarbetare - Uniflex
Registrera CV

Veckans medarbetare

På Uniflex har vi över 3000 duktiga medarbetare på ett 40-tal olika orter, från Umeå i norr till Malmö i söder. Veckans medarbetare är en person som agerar i enlighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

Veckans medarbetare heter Winston Lagerman och jobbar som kundtjänstmedarbetare inom teknisk support på Teleperformance i Stockholm!

 

Motiveringen till utmärkelsen lyder:

“Med sin 100% närvaro, vilja att utvecklas och lära sig nya saker är Winston veckans medarbetare. Med en positiv attityd gentemot arbetet och sina kollegor så tvivlar Winston aldrig på att hjälpa till där det behövs. Han arbetar effektivt och uppvisar ständigt goda resultat både i kvantitets- och kvalitetsmål.

Winston är en enastående ambassadör för både Uniflex och vår kund, och vi är stolta över hans insats!”

Intervjun med Winston:

Grattis till utmärkelsen som Veckans Medarbetare! Hur känns det att få denna utmärkelse? 

– Det känns kul, får en sjuk hybris.

Vad fick dig att söka jobb på Uniflex?

– Det var genom min pappa som tidigare arbetat på moderbolaget Poolia, jag kollade med honom och han kände folk inom företaget.

Hur ser en arbetsdag ut för dig? 

En arbetsdag för mig innebär att bemöta olika människor, privatpersoner/företagspersoner som har problem, man får ta det goda med det onda, vissa är glada och andra är raka motsatsen, men det är alltid tillfredsställande att omvända en missnöjd kund, att höra att de är glada och tacksamma efter deras interaktion med mig.

Vad är det bästa med att jobba på Uniflex?

– Att få göra folks dagar, klimaxen i att få vända folk i deras humör och att få ett tack för hjälpen. När jag kom till jobbet idag hade jag fått in tre surveys där folk skrivit och tackat för min hjälp.

Det känns riktigt kul att bli veckans medarbetare!

TACK Winston för ditt engagemang och för att du alltid gör ett gott jobb!