Youtube
LinkedIn
Instagram
Facebook

Ring oss: 08-555 368 00

Youtube
LinkedIn
Instagram
Facebook

Bemanning på 50 orter och 3500 anställda

Uniflex Bemanning är ett bemannings- och rekryteringsföretag. Våra kunder arbetar främst inom sektorerna Industri, Logistik, Bygg, El & Tele, Administration & Kontor, Försäljning och Kundservice. Vi arbetar även med omställning, tester och personalundersökningar. Med strategin Rätt Pris, Snabbhet och Flexibilitet kan vi bli er extra resurs för att nå er optimala bemanning.

 Vi arbetar processtyrt enligt vår egen modell för bemanning. Uniflexmodellen är all vår samlade erfarenhet under våra 15 år i branschen. Det är den som skapat vår framgång. Uniflexmodellen är en sammanfattning av hur vi arbetar som företag och hur vi med kunskap och trygghet hjälper våra kunder till de bästa bemanningslösningarna och våra konsulter till de bästa uppdragen. Kontakta gärna oss så berättar vi mer.

Genom vår specialisering har Uniflex stor kunskap om och erfarenhet av de branscher vi arbetar inom. Vår organisation med små specialiserade affärsområden med lokal närhet gör att vi kan erbjuda en mycket snabb och kundanpassad service. Detta tillsammans med vår slimmade organisation gör att vi har låga overheadkostnader. Något vi tycker ska komma våra kunder till gagn genom att alltid ge våra kunder rätt pris.

Genom vår proaktiva rekryteringsprocess har vi alltid montörer, maskinoperatörer, truckförare, lagerpersonal, el- & teletekniker, bygg- och anläggningsarbetare, telefonister, receptionister, administratörer, ekonomipersonal, säljare och många fler redo för uppdrag.

Vill du veta mer om vad som händer på Uniflex Bemanning så kika in på vår blogg eller följ oss på Facebooklänk till annan webbplats.

Yrkesområden

Industri Exempel på tjänster: montörer, produktionspersonal, cnc-operatörer, kvalitetskontrollanter.

Logistik Exempel på tjänster: truckförare, lagerpersonal.

Bygg Exempel på tjänster: Byggare, snickare, målare, anläggningsarbetare

Kontor & Administration Exempel på tjänster: telefonister, assistenter, receptionister, växelpersonal

Försäljning & Kundservice Exempel på tjänster: Kundtjänstmedarbetare, innesäljare, callcenterpersonal, fältsäljare

Vill du veta vad Uniflex kan göra för ditt företag vad det gäller bemanning?

Ladda ner vår Bemannings-broschyr 

Uniflex Bemanning

Besöksadress Stockholm

Arenavägen 57
121 07 Stockholm-Globen

Telefon: 08-555 368 00
E-post: info@uniflex.se

Postadress:

Box 7014
121 07 Stockholm-Globen

Besöksadress Göteborg

Gårdatorget 1
412 50 Göteborg

Telefon: 0775-20 25 00
E-post: goteborg@uniflex.se

Besöksadress Malmö

Rundelen 3
211 36 Malmö

Telefon: 0775-20 25 00
E-post: malmo@uniflex.se

Arbetsgivare

Vill du ha hjälp av Uniflex med din rekrytering eller bemanning? Tryck på knappen nedan och fyll i dina uppgifter i formuläret som då kommer upp så kontaktar vi dig inom kort!


sigil1