Rekryterings företag - Hitta anställda/personal med oss - Uniflex
Registrera CV
Uniflex Bemanning

Hitta konsult

Vi erbjuder bemannings- och rekryteringlösningar som präglas av snabbhet, flexibilitet och rätt pris – något som har gjort oss till ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag. Vi vill att det ska vara enkelt för både kunder och personal att arbeta med oss. Därför är våra värderingar engagemang, affärsfokus, glädje och ansvarstagande.

Flexibla lösningar för moderna företag

Vi hjälper dig och verksamheten växa tillsammans med smarta, snabba och flexibla bemanningslösningar. Våra fantastiska konsulter har alla olika inriktningar och kompetenser inom en lång rad yrkesområden. Få hjälp med kortsiktig bemanning, hyr först-tjänster och andra lösningar!

Rätt individ på rätt plats

Vi annonserar mycket och brett. Vid varje rekrytering söker vi kandidater i allt från de största jobbsökarsidorna, Facebook, LinkedIn, Google och sökmotoroptimering till våra egna nätverk. Därför når vi ut till många på kort tid så att våra rekryterare får en större möjlighet att hitta rätt medarbetare till dig.

Uniflex Bemanning - Bygg

Yrkesområden

Lager, logistik, industri, bygg, kundservice, administration, el & tele – och mycket mer! Läs mer om inom vilka yrkesområden vi kan hjälpa dig med rätt individ på rätt plats.

.

Läs mer

Uniflex Bemanning

Bemanning och rekrytering

Varje år bemannar och rekryterar vi tusentals konsulter till hundratals företag. Vi har många erbjudanden som passar både små och stora företag. Vi guidar dig mer än gärna i processen att hitta rätt lösning för just dig.

Läs mer

Uniflex Bemanning - Logistik

Så går det till

Rätt person för jobbet? Modern rekrytering behöver moderna metoder. Läs mer om våra personlighetstester, DISC-analyser och processer för att hitta rätt medarbetare.

Läs mer

Har konsulter högre lön?

Bemanningsavtalet med LO – lön enligt GFL
Om du är arbetare och omfattas av kollektivavtalet mellan LO-förbunden och Kompetensföretagen räknas lönen fram via något som kallas GFL, genomsnittligt förtjänstläge. Det innebär att din lön följer kundföretagens löneläge och din lön motsvarar genomsnittet av den lön som innehas av dem med jämförbara arbetsuppgifter hos kundföretaget. Anställningstid, ålder, kompetens och erfarenhet påverkar inte lönen. Som konsult har du därför alltid en genomsnittlig lön.

Lön för ambulerande tjänstemän på Bemanningsavtalet
Om du är anställd som tjänsteman och omfattas av kollektivavtalet mellan Kompetensföretagen, Unionen och Sveriges Ingenjörer sätts lönen individuellt utefter utbildning, erfarenhet och kompetens.

Du har antingen en månadslön eller en lönemodell baserad på garantilön. Om du omfattas av garantilönemodellen har du alltid en garanterad lön motsvarande 133 arbetstimmar per månad även om du arbetar färre timmar än så. Vid en anställningstid längre än 18 månader baseras garantilönen på 150 timmar per månad. Prestationslön utbetalas för arbetad tid utöver 133 respektive 150 timmar upp till antalet möjliga arbetstimmar per månad.

Varför använder sig företag av bemanning?

Att hyra in personal kan underlätta för dig och ditt företag när du snabbt behöver få in personal. Bemanning är flexibelt och tidsbesparande och bemanningsföretag är ofta experter på att hitta rätt kompetens.

Företag

Vill du veta mer om våra lösningar inom bemanning och rekrytering? Ring oss direkt på 08-555 368 00 eller fyll i formuläret så kontaktar vi dig.