Rekrytering hos Uniflex - Hitta personal i din bransch
Registrera CV
Uniflex Bemanning

Hitta konsulter

Vare sig du behöver hjälp med en viktig rekrytering, vill bemanna snabbt eller prova dig fram genom fler lösningar – så kan vi hjälpa dig! Med närmare 40 kontor runt om i landet når vi långt på kort tid och ser till att hitta rätt person till rätt plats vid varje rekrytering. Välkommen till Uniflex Bemanning!

Flexibla lösningar för moderna företag

Vi hjälper dig och verksamheten växa tillsammans med smarta, snabba och flexibla rekryteringar. Våra fantastiska konsulter har alla olika inriktningar och kompetenser inom en lång rad yrkesområden. Få hjälp med kortsiktig bemanning, hyr först-tjänster och andra lösningar!

Rätt person på rätt plats

Vi annonserar mycket och brett. Vid varje rekrytering söker vi kandidater i allt från de största jobbsökarsidorna, Facebook, LinkedIn, Google och sökmotoroptimering till våra egna nätverk. Därför når vi ut till många på kort tid så att våra rekryterare får en större möjlighet att hitta rätt medarbetare till dig.

Uniflex Bemanning - Bygg

Yrkesområden

Lager, logistik, industri, bygg, kundservice, administration, el & tele – och mycket mer! Bläddra bland våra yrkesområden för att hitta rätt sorts rekrytering.

Läs mer

Uniflex Bemanning

Bemanning och rekrytering

Varje år bemannar och rekryterar vi tusentals konsulter till hundratals företag. Vi har många erbjudanden som passar både små och stora företag. Vi guidar dig mer än gärna i processen att hitta rätt lösning för just dig.

Läs mer

Uniflex Bemanning - Logistik

Så går det till

Rätt person för jobbet? Modern rekrytering behöver moderna metoder. Läs mer om våra personlighetstester, DISC-analyser och processer för att hitta rätt medarbetare.

Läs mer

Företag

Vill du veta mer om våra lösningar inom bemanning och rekrytering? Ring oss direkt på 08-555 368 00 eller fyll i formuläret så kontaktar vi dig.