Rekryterings företag - Hitta anställda/personal med oss - Uniflex
Registrera CV
Uniflex Bemanning

Hitta konsult

Vi erbjuder bemannings- och rekryteringlösningar som präglas av snabbhet, flexibilitet och rätt pris – något som har gjort oss till ett av Sveriges ledande bemannings- och rekryteringsföretag. Vi vill att det ska vara enkelt för både kunder och personal att arbeta med oss. Därför är våra värderingar engagemang, affärsfokus, glädje och ansvarstagande.

Flexibla lösningar för moderna företag

Vi hjälper dig och verksamheten växa tillsammans med smarta, snabba och flexibla bemanningslösningar. Våra fantastiska konsulter har alla olika inriktningar och kompetenser inom en lång rad yrkesområden. Få hjälp med kortsiktig bemanning, hyr först-tjänster och andra lösningar!

Rätt individ på rätt plats

Vi annonserar mycket och brett. Vid varje rekrytering söker vi kandidater i allt från de största jobbsökarsidorna, Facebook, LinkedIn, Google och sökmotoroptimering till våra egna nätverk. Därför når vi ut till många på kort tid så att våra rekryterare får en större möjlighet att hitta rätt medarbetare till dig.

Uniflex Bemanning - Bygg

Yrkesområden

Lager, logistik, industri, bygg, kundservice, administration, el & tele – och mycket mer! Läs mer om inom vilka yrkesområden vi kan hjälpa dig med rätt individ på rätt plats.

.

Läs mer

Uniflex Bemanning

Bemanning och rekrytering

Varje år bemannar och rekryterar vi tusentals konsulter till hundratals företag. Vi har många erbjudanden som passar både små och stora företag. Vi guidar dig mer än gärna i processen att hitta rätt lösning för just dig.

Läs mer

Uniflex Bemanning - Logistik

Så går det till

Rätt person för jobbet? Modern rekrytering behöver moderna metoder. Läs mer om våra personlighetstester, DISC-analyser och processer för att hitta rätt medarbetare.

Läs mer

Företag

Vill du veta mer om våra lösningar inom bemanning och rekrytering? Ring oss direkt på 08-555 368 00 eller fyll i formuläret så kontaktar vi dig.