Bemanningsföretag Stockholm - Bemanning & rekrytering - Uniflex
Registrera CV

Hitta personal & hitta jobb - Rekrytering & Bemanning i Stockholm

Här i den kungliga hufvudstaden har vi på Uniflex vårt kontor i Globen. Det kontoret är även Uniflex huvudkontor. Globen ligger i stadsdelen Johanneshov lite söder om centrala Stockholm. Vi erbjuder huvudsakligen bemanning och rekrytering inom och runt om Stockholm, men vi arbetar även med omställningstjänster. På Uniflex i Stockholm kan vi även genomföra personlighetstester och personalundersökningar i Stockholm och dess närområde. Om du behöver mer information eller önskar hjälp med inhyrning eller rekrytering av personal i Stockholm, så är du varmt välkommen att kontakta oss här.

Söker du jobb i Stockholm och funderar över möjliga bemanningsföretag?

Som ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag är vi på Uniflex verksamma inom många olika yrkesområden i Stockholm. Oavsett om du letar efter en heltids- eller deltidstjänst blir vi alltid glada över att höra från nya, spännande människor i alla åldrar. Är du intresserad av att arbeta inom exempelvis administration, kundtjänst, försäljning, el, bygg, lager eller industri? Håll då utkik efter våra aktuella platsannonser här på lediga jobb, eller hör av dig till oss via mejl på info@uniflex.se.

Du kan också ta del av nyheter och tips från oss på Uniflex Bemanning genom att kika in på vår blogg. Missa inte heller vår alldeles egna musikvideo, som du kan titta på här.

Hoppas att vi hörs!

Ring 0775-20 25 00
Mejla till info@uniflex.se
Arenavägen 41 Box 7014, 121 07 Stockholm-Globen

12 jobb