Bemanning- och rekryteringstjänster - Bemanningspool - Uniflex
Registrera CV
Uniflex Bemanning

Bemanning & Rekrytering

Att bemanna, rekrytera och stärka upp verksamheten är en naturlig del i varje företags resa. Därför finns vi på Uniflex. Vi kan vår och din bransch bra efter många år och uppdrag bakom oss. Vare sig du letar efter snabba bemanningar eller rekryteringar för livet ser vi till att hitta rätt person för just dig. Tack vare vår nisch, erfarenhet och lokala närhet går det snabbt när du behöver personal: vi kallar det Uniflexmodellen. Läs mer om våra olika erbjudanden och lösningar nedan.

Uniflex Bemanning - Logistik

Personaluthyrning

Sjukdom, semester eller glapp mellan anställningar – ibland behövs det hjälp direkt. Personaluthyrning, eller bemanning, täcker upp luckorna som får företaget att flyta på som vanligt. Vare sig det gäller en kortare eller längre tid. Vi hjälper dig direkt och har en person på plats till nästa dag!

Uniflex Bemanning - Logistik

Bemanningspool

Behöver du kontinuerlig bemanning? Med en bemanningspool får du personal som är upplärd hos er och är redo varje dag för att rycka in där det behövs. Bemanningspoolen är perfekt för snabba inställelsetider och korta uppdrag.

Uniflex Bemanning - Logistik

Studentbemanning

Bemanna med framtidens medarbetare! Vi samarbetar med många högskolor, universitet och studentföreningar med studenter som söker extrajobb. Förutom ny och spännande kompetens är studenterna den perfekta personalen när du behöver specialiserad hjälp vid kortare projekt, tillfällig frånvaro, inventeringar eller event.

Bemanning av större projekt / In-house

Vid större bemanningsprojekt går vi igenom dina behov i god tid innan projektstart och kartlägger arbetsmomenten för att säkerställa bemanningen. Vid stora volymer rekommenderar vi en inhouselösning. Du får hjälp med samordningen av Uniflex tjänster, er produktion och er HR-avdelning. Vi rekryterar och introducerar ny personal samt coachar och följer upp Uniflex personal.

Tester

Vill du stärka din rekryteringsprocess och veta att du verkligen hittar rätt person? Låt oss hjälpa dig med kompletterande rekryteringstester. Exempel på tester som vi erbjuder är analyser av personlighetsprofiler, kapacitetstester samt befattningsprofiler.

Second opinion

Har du gjort rekryteringsprocessen själv men har svårt att välja mellan två slutkandidater? Vi hjälper dig att ta beslut efter djupintervjuer, referenstagning och tester på slutkandidaterna.

Uniflex Digital Search – UDS

Framtidens platsannonsering – redan idag. UDS bygger på ledande teknik som innebär att platsannonsen hittar kandidaten – istället för tvärtom. Med Uniflex Digital Search når ni både aktiva och passiva arbetssökande. Det ökar avsevärt era chanser att hitta rätt kandidat.

Uniflex Bemanning

Hyr först – anställ sedan

En rekrytering kan gå till på flera sätt, och en vanlig modell är att prova på. Hyr först – anställ sedan går ut på att lära känna din nya medarbetare under en begränsad inhyrningsperiod. Om rekrytering är lyckad så har du möjlighet att anställa personen – och om inte så ersätter vi dig med en ny konsult utefter vår Nöjd-kund-garanti.

Uniflex Bemanning

Rekrytering

Letar du efter en långsiktig lösning och ny medarbetare för att bygga framtiden för företaget? En traditionell rekrytering handlar om att hitta rätt person som passar dig och dina medarbetare. Ibland finns den redan där efter en hyr-först-lösning eller en längre bemanningsperiod. Och ibland måste man börja från början. Oavsett så ser vi till att ta fram flera förslag genom personlighetstester och analyser för att hitta den bäst lämpade kandidaten.

Vad är skillnaden på rekrytering och bemanning?

Rekrytering avser processen att söka, attrahera och anställa rätt kompetens för en specifik tjänst. Ett företag eller en organisation kan genomföra sina egna rekryteringar alternativt ta in professionell hjälp från ett bemannings eller rekryteringsföretag.

Företag

Vill du veta mer om våra lösningar inom bemanning och rekrytering? Ring oss direkt på 08-555 368 00 eller fyll i formuläret så kontaktar vi dig.