Bemanning- och rekryteringstjänster hos Uniflex - Hitta personal med oss!
Logga in / Skapa konto
Uniflex Bemanning

Bemanning och rekrytering

Att bemanna, rekrytera och stärka upp verksamheten är en naturlig del i varje företags resa. Därför finns vi på Uniflex. Vi kan vår och din bransch bra efter många år och uppdrag bakom oss. Och vare sig du letar efter snabba bemanningar eller rekryteringar för livet ser vi till att hitta rätt person för just dig. Tack vare vår nisch, erfarenhet och lokala närhet går det snabbt när du behöver personal: vi kallar det Uniflexmodellen. Läs mer om våra olika erbjudanden och lösningar nedan.

Uniflex Bemanning - Logistik

Personaluthyrning

Sjukdom, semester eller glapp mellan anställningar – ibland behövs det hjälp direkt. Personaluthyrning, eller bemanning, täcker upp luckorna som får företaget att flyta på som vanligt. Vare sig det gäller en kortare eller längre tid. Vi hjälper dig direkt och har en person på plats till nästa dag!

Uniflex Bemanning - Logistik

Bemanningspool

Har du många lager, kontor och arbetsplatser i behov bemanning? Bygg en egen bemanningspool! Din personal blir upplärd hos dig och kan rycka in med kort varsel varje dag där de behövs. Effektivt och flexibelt!

Uniflex Bemanning - Logistik

Studentbemanning

Bemanna med framtidens medarbetare! Vi samarbetar med många högskolor, universitet och studentföreningar med studenter som söker extrajobb. Förutom ny och spännande kompetens är studenterna den perfekta personalen när du behöver specialiserad hjälp vid kortare projekt, tillfällig frånvaro, inventeringar eller event.

Bemanning av större projekt / In-house

Planerar du inför ett stort projekt som kräver mycket personal? Ibland behövs hela avdelningar bemannas när verksamheten växer. Då passar en In-house-lösning allra bäst. Med lösningen följer en teamleader och HR-ansvarig från Uniflex som leder de nyanställda på plats på ditt företag. Teamleadern blir en naturlig del av företaget och optimerar arbetsflödet genom hela bemanningen.

Uniflex Bemanning

Hyr först – anställ sedan

En rekrytering kan gå till på flera sätt, och en vanlig modell är att prova på. Hyr först – anställ sedan går ut på att lära känna din nya medarbetare under en begränsad inhyrningsperiod. Om rekrytering är lyckad så har du möjlighet att anställa personen – och om inte så ersätter vi dig med en ny konsult utefter vår Nöjd-kund-garanti.

Uniflex Bemanning

Rekrytering

Letar du efter en långsiktig lösning och ny medarbetare för att bygga framtiden för företaget? En traditionell rekrytering handlar om att hitta rätt person som passar dig och dina medarbetare. Ibland finns den redan där efter en hyr-först-lösning eller en längre bemanningsperiod. Och ibland måste man börja från början. Oavsett så ser vi till att ta fram flera förslag genom personlighetstester och analyser för att hitta den bäst lämpade kandidaten.

Företag

Vill du veta mer om våra lösningar inom bemanning och rekrytering? Ring oss direkt på 08-555 368 00 eller fyll i formuläret så kontaktar vi dig.