Våra yrkesområden - Hitta personal i ditt yrkesområde - Uniflex
Registrera CV
Uniflex Bemanning - El & Tele

Yrkesområden

Tack vare vår nisch är steget kort mellan att hitta och rekrytera den bäst lämpade personalen. Vi arbetar proaktivt och har därför alltid allt mellan maskinoperatörer, montörer, telefonister, teletekniker, lagerpersonal, byggarbetare, truckförare, receptionister och säljare redo för uppdrag. Vilken hjälp du än behöver så finns både vi och vår personal nära dig på något av våra 40 kontor runt om i landet. Bläddra bland våra olika yrkesspecialiteter för att läsa mer om vilka tjänster vi erbjuder.

Logistik

Truckförare, lagerpersonal, chaufförer – utan dem stannar verksamheten. Vi hjälper dig att fylla luckorna med erfaren logistikpersonal, direkt nästa dag eller under en längre period.

Läs mer

Industri

Montörer, CNC-operatörer, kvalitetskontrollanter och produktionspersonal – när det kommer till industri spelar alla delar en viktig roll i produktionskedjan.

Läs mer

Bygg

Träarbetare, betongare, målare, anläggningsarbetare – vad vore ett byggprojekt utan sin arbetsstyrka? Vi fyller alla led i i det stora projektet samtidigt som resultatet skjuter flervåningshögt i höjden.

Läs mer

El & Tele

Fiber-, ban-, tele- eller signaltekniker – branschen är stor och specialiteterna är många! Tillsammans bygger de Sveriges infrastruktur, koppartråd för koppartråd. Vi bemannar Sverige med elektriker och tekniker i alla möjliga projekt.

Läs mer

Kontor & Administration

Assistenter, receptionister och växelpersonal – alla ser de till att dagarna går sömlöst på företaget. Vi har ett stort nätverk av både heltids- och extrajobbare med erfarenhet inom kontor och administration.

Läs mer

Försäljning & Kundservice

Kundtjänst, innesäljare, callcenter-personal, fältsäljare – låt dina nya medarbetare växa med resultaten! Vi rekryterar din nya säljstyrka och bemannar säljavdelningen när det behövs.

Läs mer

Företag

Vill du veta mer om våra lösningar inom bemanning och rekrytering? Ring oss direkt på 08-555 368 00 eller fyll i formuläret så kontaktar vi dig.