Enkla CV Mallar - Exempel & Tips från oss - Uniflex
Registrera CV
Uniflex Bemanning - Försäljning & Kundservice

Skapa ditt CV

Ett tydligt, koncist och intresseväckande CV är alltid en fördel för dig som söker jobb. Och vägen dit behöver inte vara särskilt svår. Om du inte har ett CV eller vill uppdatera ditt gamla – följ våra CV-tips och ladda ner vår mall! Ju snabbare du har ett snyggt och enkelt CV, desto enklare är det för oss att matcha dig med rätt jobb. Du hittar allting här nedan.

1. Håll det kort

Ett, högst två, A4 räcker när du skriver ditt CV. Ju mer koncis du är desto lättare blir det för läsaren att få en överblick över din presentation.

2. Bifoga ett foto

Ett foto på dig själv är alltid en trevlig detalj. Se till att fotot har en professionell framtoning och bra bildkvalitet.

3. Lista dina arbetslivserfarenheter

Beskriv dina erfarenheter och lyft fram både arbetsuppgifter och kompetens som är relevanta för det jobb du söker. Lista din senaste erfarenhet högst upp och fortsätt bakåt.

4. Lista din utbildning

Berätta kortfattat om vilka program, kurser eller andra utbildningar du har gått. Lista de mest relevanta och berätta hur de bidrar till att styrka din kunskaper för jobbet du söker.

5. Några extra meriter?

Kan du fler språk än svenska och engelska? Har du körkort eller truckförarkort? Kanske har du andra sorters intressanta kunskaper eller erfarenheter du vill dela med dig av. Beskriv kort en, två eller tre meriter som är relevanta för ditt framtida jobb.

6. Ha referenserna redo

Använd gärna referenser direkt i ditt CV, till exempel din senaste arbetsgivare eller lärare. Om du väljer att inte ha med dem direkt i ditt CV räcker det med att du skriver att de lämnas mot begäran. Oavsett är det alltid bra att ha en till två referenser i åtanke inför din intervju. Se till att de referenter som finns med i ditt CV har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade.

7. Glöm inte dina kontaktuppgifter!

Bifoga dina kontaktuppgifter högst upp i ditt CV så som mejladress, telefonnummer, adress och orten du befinner dig på.

Ladda ner CV-mall

Redo för ditt nya jobb?

Registrera ditt CV redan idag!

Registrera CV

Mer att läsa om

Läs mer om hur Uniflex arbetar inom följande områden

Uniflex Bemanning

Intervjutips

Vägen till ditt nya jobb går alltid genom en intervju. Det skadar aldrig att vara förberedd och nyfiken på jobbet du söker. Här hittar du några andra användbara tips till en lyckad arbetsintervju.

Läs mer

Uniflex Bemanning - Försäljning & Kundservice

Ansökningsprocessen

Vill du veta mer om hur det går till när du söker jobb genom oss? Följ vår lilla manual och registrera ditt CV redan idag!

Läs mer