Ansökningsprocessen - Så går det till att söka jobb på Uniflex
Registrera CV
Uniflex Bemanning - Försäljning & Kundservice

Ansökningsprocess

Att söka jobb hos oss ska vara enkelt! Du kan välja att ansöka direkt till ett jobb och bifogar då ditt CV och personliga brev i ansökan. Du kan även skapa en profil och registrera dig som arbetssökande på vår hemsida. Se då till att hålla din profil uppdaterad så att våra rekryterare vet att du fortfarande söker jobb.

Sök direkt med CV

Du kan söka alla våra tjänster direkt utan att vara registrerad hos oss. Bläddra bland våra lediga tjänster, välj ett jobb som passar dig – och sök! Glöm inte att bifoga CV och personligt brev.

Registrera ditt CV hos oss och bli sökbar i vår kandidatdatabas

Du behöver inte söka till en specifik tjänst för att bli sökbar i vår databas. Genom att ladda upp ditt CV blir du sökbar i vår kandidatdatabas. Med et utförligt CV kan våra rekryterare lättare hitta och matcha dig andra lediga tjänster när de dyker upp. Redan registrerat ditt CV och behöver du uppdatera ditt CV, skicka ett mail till support@uniflex.se så hjälper vi dig.

Bekräftelse på din ansökan

När du har sökt en av våra tjänster får du ett bekräftelsemejl. Vi behandlar många ansökningar för varje ny tjänst och därför kan våra svar dröja ibland. Vi jobbar så snabbt vi kan och hör av oss till dig om vi saknar några kompletterande uppgifter.

Intervjun är nästa steg

Om din profil och dina erfarenheter matchar tjänsten du söker kontaktar våra rekryterare dig för en intervju. Förbered dig väl och ta del av våra tips till en lyckad arbetsintervju.

Redo för ditt nya jobb?

Registrera ditt CV redanidag!

Registrera CV

Mer att läsa om

Läs mer om hur Uniflex arbetar inom följande områden

Uniflex Bemanning - Försäljning & Kundservice

Skapa ditt CV

Ett tydligt, koncist och intresseväckande CV är alltid en fördel för dig som söker jobb. Läs våra snabba tips eller ladda ner en CV-mall.

Läs mer

Uniflex Bemanning

Intervjutips

Vägen till ditt nya jobb går alltid genom en intervju. Det skadar aldrig att vara förberedd och nyfiken på jobbet du söker. Här hittar du några andra användbara tips till en lyckad arbetsintervju.

Läs mer