Prata med oss - Vi coachar dig att hitta rätt jobb - Uniflex
Registrera CV
Uniflex Bemanning - Logistik

Jobba på Uniflex

Ett jobb kan vara kort och för stunden. Det kan också vara långt och länge – för hela livet. Oavsett så är ett jobb mer än bara en syssla. Det är en plats du utvecklas på, dagligen och på lång sikt. Var än du befinner dig i jobbsökarfasen så är det viktigt att du hamnar rätt och vågar prova på. Vi jobbar hårt för att coacha dig till både snabba och långvariga jobb, alltid efter dina behov.

Bli en del av familjen!

Första dagen på jobbet eller inne på ditt andra arbetsår – vi finns med dig. Från din första kontakt med oss till den dagen du vill prova något nytt. Välkommen till Uniflexfamiljen!

Jobb lätt och rätt

På Uniflex är det enkelt att söka jobb på ett schyst och rätt sätt. Vi förklarar gärna mer om ansökningsprocessen, guidar dig till ett effektivt CV och berättar om vilka viktiga avtal och förmåner du har som kandidat. Allt detta hittar du här.

Redo för ditt nya jobb?

Registrera ditt CV redan idag!

Registrera CV

Så jobbar vi

Uniflex Bemanning

Garanterad lön

Vare sig du jobbar ett par timmar, är provanställd eller redan är inne på en tillsvidareanställning – din lön är alltid baserad på ditt kollektivavtal och anställningstid.

Uniflex Bemanning

Schyssta förmåner

Alla våra konsulter får erbjudanden via Lensway, Memira, Fitness24-Seven och en stor mängd mer. Som anställd hos oss har du en garanterad tillgång till ett friskvårdsbidrag efter tre månaders anställning.

Uniflex Bemanning - Logistik

Alltid lön efter kollektivavtal

Vi har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Som konsult på Uniflex får du därför alltid lön efter vårt avtal med ditt fackförbund. Vi berättar gärna mer om våra specifika avtal, och du är välkommen att höra av dig om du har frågor gällande just ditt avtal.

Uniflex Bemanning

Jobb där du finns

Med närmare 40 lokala kontor runtom i Sverige så finns vi överallt. Det är enkelt att söka lokalt, men även på andra platser där du är sugen på att jobba. Våra engagerade rekryterare når långt ut i landet, och älskar att matcha rätt person till rätt plats.

Jobbloggen

Alla kategorier
BEMANNINGSBRANSCHEN
HR-TECH
JOBBA PÅ UNIFLEX
KARRIÄR
NYHETER
REKRYTERING
VÅRA KONTOR
VÅRA MEDARBETARE

Rekryteringsexperten: 7 sätt att bemästra branschens största utmaningar och möjligheter

Välkommen till en tid där rekrytering handlar om mycket mer än att bara hitta rätt person – det handlar om…

Läs mer

Så rekryterar vi fördomsfritt

Hur står det till med fördomarna egentligen? Våra rekryterare utbildas kontinuerligt inom fördomsfri rekrytering för att rätt kompetens och potential…

Läs mer

Hur upplever kandidaterna rekrytering med AI?

Rekryteringsprocessen har förändrats mycket de senaste tio åren, särskilt vad gäller digitalisering. Kandidaterna ställer allt högre krav på både arbetsgivare…

Läs mer

Kan vi hitta den perfekta kandidaten med AI?

Hur lyckas vissa företag rekrytera den perfekta kandidaten varje gång? En del av hemligheten kan vara att de använder sig…

Läs mer
Personal på Uniflex intervjuar kandidat.

Behöver du rekrytera inför hösten?

Är det dags att rekrytera inför hösten? När sommaren börjar gå mot sitt slut är det många verksamheter som drar…

Läs mer

Vill du byta jobb efter sommaren?

Går du i tankar om att byta jobb efter sommaren? Kanske har du tröttnat på chefen, vill ha högre lön…

Läs mer